Riihimäki

Cocks vakuuttavasti Suomen Cupin voittoon

Riihimäen Cocks on käsipallon Suomen cupin mestari 2012. Liigaa johtava ryhmä tuli loppuotteluun todella hyvällä asenteella, selkeästi lauantaisesta välieräottelusta parantaen. Cup-voitto oli Cocksin viides historiassa.
Koko kokenut kaarti, Teemu Tamminen, Antti Valo ja Kristo Järve, oli mainiolla pelipäällä ja Riihimäeltä saapunut kovaääninen kannustusjoukko loi hienosti tunnelmaa täydessä Pirkkolan hallissa ja kannusti oman joukkueensa voittoon.

Dicken ei päässyt sille tasolle, jotta Cocksin tasoinen joukkue olisi kaatunut. Dickenin päävalmentaja Thomas Lindström harmitteli hyökkäyspään liikkeen puutetta sekä teknisten virheiden määrä.

”Ero Cocksin ja meidän välillä oli se, että vieraiden käsi ei tärissyt kovassa paikassa. Olen todella tyytyväinen Anton Rémyn viikonlopun peliesitykseen, hän oli myös joukkueen paras tänään”.

Cocksin maalivahti Yevgen Umovist oli astetta parempi kuin Dickenin Patrik Roslander, mikä vaikutti myös Dickenin vastahyökkäyspeliin.

Cocksin tähtipelaaja Teemu Tamminen korosti kuitenkin koko joukkueen panosta. ”Koko joukkue oli tänään syttynyt ja oli todella hienoa saada kannu kotiin muutaman vuoden tauon jälkeen. En pidä siitä, että hehkutetaan yhtä nimeä lehdessä, joukkueena me harjoitellaan, voitetaan sekä hävitään”. Kristian Janssonin poissaoloa Tamminen kommentoi: ”Krisse on aiemminkin ollut poissa ja olemme harjoitelleet sitä, että itse pelaan keskellä.”

Cocks – Dicken 35 – 30 (19 – 14)

Maalintekijät:
Cocks: Kristo Järve 8, Gheorghe Safronii 8, Teemu Tamminen 7, Antti Rogenbaum 6, Antti Valo 3, Roman Protcenko 2, Ahti Rogenbaum 1.

Dicken: Valdar Noodla 9, Benny Broman 8, Timmy Thor 4, Anton Rémy 3, Philip Ahlgren 2, Joona Hertola 2, Joachim Björnström 1, Thomas Hollfast 1.

Final Four -viikonloppu oli erittäin onnistunut tapahtuma kokonaisuudessaan, halli oli täynnä molempina päivinä ja tunnelma loistava sekä miesten että naisten peleissä. Finaalipäivänä tilaisuutta kunnioitti paikalla olollaan mm. Olympiakomitean uusi puheenjohtaja Risto Nieminen, joka palkitsi Kristo Järven miesten finaalin parhaana pelaajana sekä Olympiakomitean entinen pääsihteeri Jouko Purontakanen.

Katso koko ottelu

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk