Karjaa

BK-46:n lahjapaketti avattiin jo tänään

BK-46 oli täynnä taistelutahtoa ja pelasi tänään todella hyvin. Voitto Cocksista ei ole jokapäiväistä herkkua ja varsinkin tällä kaudella Cocks on ollut erittäin vakuuttava Teemu Tammisen johdolla. Riihimäkeläisten tähti paukutti ottelussa 12 maalia, mutta sekään ei riittänyt voittoon.

BK-46 oli parsinut kasaan kaikki puolikuntoiset pelaajat ja tämä kannatti. Lisäksi kentällä nähtiin SM-liigadebyyttinsä tehnyt, vasta 15-vuotias Oliver Helander, joka teki peräti 4 maalia ensimmäisessä pelissään. BK-46:n Robin Karlsson palkittiin ottelun vakuuttavimpana pelaajana.

BK-46 Jan Källman/ Valmentajan kommentit: Rehellinen, nopea ja iloinen hyökkäyspeli. Olen todella tyytyväinen vaikka moni pelasi puoliloukkaantuneena. Hyvää Joulua kaikille.

Cocks Kaj Kekki / Valmentajan kommentit: BK pelasi hyvin vaikka heiltä oli moni hyvä pelaaja poissa. Omalla joukkueella huono asenne ekalla jaksolla ja sitä ei pystytty kääntämään toisella. Tätä tulosta minä vähän pelkäsin.

Ottelun vakuttavimman pelaajan kommentit Robin Karlsson: Hyvä voitto näin ennen joulua.

BK-46 – Cocks 39-36 (19-19)

Maalintekijät:
BK-46: Olli-Pekka Korpimäki 4, Sam Sjöman 1, Robin Karlsson 9, Kaj Hagman 6, Jasper Hellberg 9, Mario Karuse 2, Victor Westerlund 4, Oliver Helander 4.

Cocks: Antti Rogenbaum 5, Ahti Rogenbaum 1, Roman Protcenko 4, Gheorghe Safronii 5, Antti Valo 3, Teemu Tamminen 12, Roni Syrjälä 2, Kristo Järve 4.

Ottelun LähiTapiola-tähdet:
*** Robin Karlsson (BK-46)
** Teemu Tamminen (Cocks)
* Kaj Hagman (BK-46)

Katsojamäärä: 210

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk