Cocks pelaa tiistaina Benfican vieraana – vahvistusta riviin Georgiasta

Cocks saa marraskuun loppuun iloisia uutisia, kun vasempana takapelaajana pelaava georgialainen Teimuraz Orjonikidze saapuu Riihimäelle Romanian liigan CSM Reșițasta.

Cocks pelaa tiistaina Europan Leaguen vierasottelun Benficaa vastaan ja Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki on iloinen uudesta vahvistuksesta, sillä varsinkin euro-otteluissa rosterin kapeus on näkynyt.

– Olemme etsineet Ivan Mosicin korvaajaa pitkään, ja olemme katsoneet läpi monta pelaajaa, mutta vasta nyt löytyi sopiva korvaaja. Rosteri on ollut täysin alimitoitettu ja loukkaantumiset ovat kaventaneet sitä entisestään. Tarvitsimme apuja molempiin päihin, ja nyt löytyi pelaaja joka pystyy auttamaan meitä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa.

Kekki kertoo myös että kokoonpano ei vieläkään ole täysin valmis

– Meillä on yhä haku päällä, ja haemme erityisesti oikealle puolelle pelaajaa vielä.

Cocksiin liittyvä Orjonikidze on innoissaan uudesta haasteesta.

– Cocks on maan paras joukkue, ja he pelaavat myös Euroopassa. Tämä on hieno askel urallani ja haluan näyttää Suomelle ja myös Euroopalle omat taitoni. Odotan innolla uusia haasteita.

Kun häneltä kysytään mitä hän tuo Cocksille, hän ei epäröi hetkeäkään.

– Tuon joukkueeseen hyvää henkeä, apuja puolustuspäähän ja pelinopeutta.

Cocks pelaa siis tiistaina Benfican vieraana Portugalissa. Kotiottelussa Cocks puristi lissabonilaiset ahtaalle, mutta joutui taipumaan johtoasemasta tappioon toisella jaksolla. Ottelu tiistaina alkaa kello 21.45 Suomen aikaa.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk