GrIFK ja HIFK tärkeässä kamppailussa keskiviikkona

SM-liigan joulukuu käynnistyy heti 1.12., kun GrIFK isännöi HIFK:ta molemmille tärkeässä kamppailussa.

Grani nousi viikonloppuna ÅIFK-voitolla sarjataulukon neljänneksi ja on tiukasti kiinni ylemmän jatkosarjan paikassa. HIFK nappasi Granin tavoin täyden pistepotin lauantaina kaatamalla SIF:n ja joukkueita erottaa vain kolme pistettä eli voitolla HIFK nousisi hengittämään jo aivan kaimaseuransa niskaan.

Granin ja HIFK:n viimeksi kohdatessa kuukausi sitten Helsingin Urheilutalossa HIFK haki liigassa avausvoittoaan, joka heille tulikin Nikola Zujicin jäähyväisottelussa varsin selkeämaalisesti 34-29.

Nyt karavaani laskeutuu maan alle, jossa Stadin tähtirintojen voittosuhde on 1:32. HIFK on aikojen saatossa onnistunut kairaamaan Luolasta yhden ainokaisen voiton, ja sekin johti lopulta GrIFK:ssa toimenpiteisiin, joiden seurauksena joukkuetta nyt luotsaa menestymään tottunut Mikael Källman.

Ottelu Kauniaisten Luolassa alkaa keskiviikkona kello 19.00 ja sitä voi myös seurata kauden kaikkien otteluiden tapaan suorana lähetyksenä SolidSportilta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk