Cocks hakee keskiviikkona avauspisteitään Mestarien liigassa

Riihimäen Cocksin ensimmäinen vierasottelu kauden ‪2019-20‬ VELUX EHF Champions Leaguessa päättyi lupaavasta alusta huolimatta selvään tappioon Bidasoa Irunille. Mestarien liigan ottelut jatkuvat Cocksin osalta jo keskiviikkona kotiottelulla TATRAN Presovia vastaan.

Cocks vei lauantain ottelun avausminuutit nimiinsä 3-1, mutta Bidasoa käänsi numerot nopeassa tahdissa 7-3:een. Cocks pysyi tuntumassa avausjakson, mutta toisella jaksolla isännät menivät menojaan ja loppulukemat kirjattiin 34-19 (16-11).

Kaksi ottelua, kaksi tappiota on kovista vastustajista huolimatta pettymys. Riihimäelle palattuaan Cocks kuitenkin kokoaa rivinsä nopeasti ja aloittaa valmistautumisen slovakialaisen TATRAN Presovin kohtaamiseen. Keskiviikon vastustaja on Cocksin tavoin kahden ottelukierroksen jälkeen nollakerhossa.

– Täytyy valitettavasti todeta, että hyvästä yrityksestä huolimatta Mestarien liigan alku ei tähän saakka ole ollut niin hyvä kuin odotimme ja toivoimme, Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas myöntää.

– Nyt joukkueella on muutama päivä aikaa valmistautua seuraavaan otteluun ja tilaisuus tehdä muutoksia peliimme positiiviseen suuntaan. Odotamme vahvaa tukea omilta faneiltamme kotikentällä keskiviikkona ja arvostamme sen todella korkealle.

Ottelu Cocks – TATRAN Presov pelataan Cocks Areenalla Riihimäellä keskiviikkona 25. syyskuuta kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk