Cocks avaa Euroopan cupin 3. kierroksen lauantaina Sloveniassa

Cocksilla on edessä lauantaina tiukka koitos, kun joukkue matkaa Sloveniaan Euroopan Cupin 3. kierroksen avausosaotteluun RK Gorenje Velenjen vieraaksi.

Gorenje pudotti edelliskierroksella italialaisen Ego Handball Sienan selkein yhteismaalein 61-44. Cocks puolestaan jyräsi vielä selkeämmin liettualaisen HC Dragunas Klaipedan yli yhteismaalein 72-50. Nyt edessä on ennakkoon ajatellen tiukempi koitos ja yksi koko 3. kierroksen huippukohtaamisista.

Joukkueilla on myös yhteistä historiaa, tosin yli neljän vuoden takaa. Velenje ja Cocks kohtasivat vuonna 2016 Mestarien liigan karsinnassa ja slovenialaiset olivat tuolloin niukasti vahvempia maalein 28-25. Moni asia on kuitenkin muuttunut sen jälkeen ja Cocksilla on alla kansainvälistä kokemusta kahdelta Mestarien liigan kaudeltakin.

Lauantain ottelu Velenjessä alkaa kello 19.00 Suomen aikaa ja toinen osaottelu Riihimäellä pelataan viikon kuluttua lauantaina 19.12. kello 16.00.

SM-liigajoukkueista Euroopan Cupin 3. kierroksella on tulessa myös HC Tallinn, joka kohtaa ruotsalaisen Ystads IF:n. Molemmat osaottelut pelataan tänä viikonloppuna Ystadissa. Kamppailut alkavat sekä lauantaina että sunnuntaina kello 13.30 Suomen aikaa.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk