BK-luotsi Teddy Nordling: ”Paljon töitä edessä”

BK-46 isännöi viikonloppuna Lärkkulla Cupia ja kirjasi neljästä ottelusta yhden voiton ja kolme tappiota. Valmentaja Teddy Nordling näki otteissa paljon hyvää, mutta paljon on vielä myös tekemistä.

Joitain vastauksia viikonloppu joka tapauksessa antoi.

– Meillä on tapa tehdä liikaa tyhmiä virheitä välillä, mutta paljon oli myös hyviä asioita ja katson jatkoon luottavaisena, Nordling sanoi Västra Nylandille.

Peter Kihlstedtin aisaparina BK-peräsimessä toimiva Nordling painotti kuitenkin, että rakennustyö kohti alkavaa kautta on edelleen kesken.

– Olemme päässeet eteenpäin, mutta samalla meillä on vielä paljon töitä edessä. Harjoitusotteluissa on kuitenkin kyse vain osittain tuloksesta. Tärkeää on pyrkiä löytämään yhteispeli ja oikeat ajoitukset.

Karjaalaisten pelitavan yksi kulmakivistä ovat nopeat tilanteen kääntämiset ja tämä toimi ajoittain viikonloppuna hyvin. Nordlingin mukaan pelisysteemi ja –tapa ovat kuitenkin vain osa kokonaisuutta.

– Kaikki perustuu oikeaan asennoitumiseen. Jos asenne on väärä, hommasta tulee silloin pannukakku riippumatta siitä millaista pelisysteemiä käytetään.

BK-46 jatkaa kauteen valmistautumistaan tulevana viikonloppuna Virossa pelattavassa turnauksessa.

– Siellä jatkamme työntekoa heikkouksiemme suhteen tullaksemme paremmiksi. Sen jälkeen meillä on sovittuna vain yksi harjoitusottelu ennen sarjan alkua syyskuun puolivälissä, Nordling kertoi.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk