Karjaa

BK-46 kohti menestystä pitkällä tähtäimellä

Kesä Karjaalla oli jo ennen helteiden saapumista melkoisen kuuma, kun BK-46 ehti jo luopua kertaalleen paikastaan SM-liigassa, kunnes pyörsi päätöksensä ja lähtee nyt kauteen 2014-15 pitkälti uusin voimin ja puhtaalta pöydältä.

Täysin ”uusi” BK:n liigaryhmä ei toki ole, sillä pelaajat kuten Johan Skogberg, Oscar Udd, Sam Sjöman, Alex Lignell, Victor Westerlund ja Robin Mattsson jatkavat viime kauden ryhmästä. Mukaan on saatu vahvistuksia ja nostettu omia lupauksia, lisävahvistuksistakin neuvotellaan edelleen.

Joukkueen ja koko seuran takana on kesällä perustettu tukiryhmä, joka oli avainasemassa jo sen suhteen että joukkue jatkaa SM-liigassa. Tukiryhmä pyrkii sitomaan BK:n yhä tiukemmin Karjaaseen ja omaan alueeseensa. Samalla menestyksen suhteen askelmerkkejä haetaan liikoja harppomatta.

– Kyse on paljon siitä, että meidän pitää järjestää enemmän harjoitusoppia pelaajille, useampia harjoitusleirejä. Tukiryhmän projekti ei koske vain miesten joukkuetta, vaan koko organisaatiota, BK:n hallituksen jäsen Thomas Sjöström sanoi Västra Nylandille, kun joukkue viikonloppuna esiteltiin.

Menestystä miesten puolella tavoitellaan varsinaisesti vasta muutaman vuoden päästä, mitalitavoitetta alkavalle kaudelle ei ole.

– Yksinkertaistettuna tukiryhmä tähtää siihen, että pelaamme mitaleista kolmen vuoden kuluessa ja tähyämme Eurooppaan viidessä vuodessa, Sjöström kiteyttää.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk