Siuntio

Pronssimitalisti SIF uudella ilmeellä kauteen

Kauden 2013-14 pronssimitaleihin päättänyt SIF on uudistunut melkoisesti sitten kevään. Joukkueharjoitukset uutta kautta varten alkoivat maanantaina ja mukana on myös tukku uusia kasvoja.

Päävalmentaja Kaj Hagman myöntää, että vaihtuvuus on ollut melkoista. Maalivahtikaksikko Roni Leven – Stefan Thilman siirtyi HC Westiin ja myös Jani Jukola jätti SIF:n.

– Anton Luuppala ja Christoffer Modig jatkavat, mutta Patrik Grönberg päätti uransa ja vaikuttaa nyt managerin tehtävissä, Hagman luetteli Västra Nylandille.

Tulopuolella ovat maalivahdit Petter Forsström ja Mikael Heinonen sekä Heinosen tavoin BK-46:sta tullut Theo Westerlund.

Ravo Voosalun ja Antti Tahvanaisen osalta alkava kausi on vielä kysymysmerkki.

– Ravon osalta kyse on vain siitä, että hänellä pitää olla työpaikka, hän on täysin SIF:n mies. Antti on vähän epävarma edelleen, enkä sano enempää ennen kuin itse tiedän, Hagman sanoo.

– Vasen laita on aika lailla muuttumaton, kun nuori yleispelaaja Ian Martin on lisäksi uutena mukana. Oikealla on sen sijaan epävarmaa. Jos Tahvanainen ei jatka, on oikealla laidalla tarjolla hyvin vähän kokemusta.

Avainsanat:

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk