BK-46 ja SIF kääntävät katseensa pronssitaistoon

BK-46:n ja SIF:n tie SM-liigan play-offseissa päättyi lauantaina kolmansiin välierätappioihin, mutta kausi ei toki vielä ole ohi. Länsiuusimaalaiset taistelevat keskenään vielä pronssimitaleista ja molemmista joukkueista löytyy vielä virtaa haastaa rakas vihollinen.

BK taisteli viimeisessä välierässä Dickeniä vastaan melkoisen siipirikkoisella ryhmällä.

– Tämä on mitä on loukkaantumisten suhteen ja sille ei mahda mitään. Toki on turhauttavaa, kun tietää että ryhmä ja pelaaminen voisi näyttää aika toisenlaiselta. Samalla voimme kuitenkin vain onnitella Dickeniä; joukkue oli parempi ja ansaitsi paikkansa finaaleissa, BK-luotsi Christer Lundqvist sanoi Västra Nylandin mukaan.

– Saa nähdä kuinka saamme pelaajaryhmän kasaan, mutta motivaatiossa ei ole mitään vikaa, Lundqvist viittasi pronssikoitoksiin.

Myös SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman tunnusti Cocksin ansainneen välierävoittonsa ja siirsi hänkin jo katseensa pronssiotteluihin.

– Me pääsemme nyt harjoittelemaan vähän ja alamme sen jälkeen panostamaan niihin otteluihin. Pronssi kiinnostaa ehdottomasti, Hagman painotti.

Pronssi ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella. Ensimmäinen ottelu pelataan Siuntiossa ja toinen Karjaalla. Pronssiotteluitten aikataulu ratkeaa alkuviikosta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk