Theodotos Christou palaa Vantaalle

Atlas Vantaa vahvistaa maalivahtiosastoaan, kun Theodotos Christou palaa vuoden tauon jälkeen HC Westistä Vantaalle. Christou on nuoresta iästään huolimatta kokenut maalivahti SM-liigatasolla.

Kuva: Juha Tamminen

Kuva: Juha Tamminen

Christou nousi jo 14-vuotiaana Riihimäen Cocksin edustusjoukkueen kokoonpanoon, josta kaudeksi 2011-2012 siirtyi Vantaalle. Viime kaudella HC Westissä Christou vakiinnutti paikkansa SM-liigan huippumaalivahtien joukossa ja valtasi myös pelaavan maalivahdin tontin itselleen.

– Upeaa saada Toto (Christou) takaisin Vantaalle. Toto pääsi viime kaudella pelaamaan paljon Westissä ja sitä kautta kehittyi entisestään. Meillä on erittäin mielenkiintoinen kilpailutilanne pelaavan maalivahdin paikasta ensi kaudella ja uskon, että Tuomas Laitinen ja Toto pystyvät tsemppaamaan toisensa vielä kovempiin suorituksiin, mitä tähän mennessä on nähty. kommentoi Atlas Vantaan General Manager Mika Laaksonen.

Theodotos Christoun sopimus on yksivuotinen.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk