Atlas Vantaan ryhmään muutoksia

Atlas Vantaan edustusjoukkueessa tapahtuu muutamia muutoksia ensi kaudeksi. Viime kauden miehistöstä viisi pelaajaa vaihtaa maisemaa, kaksi uutta pelaajasopimusta on tehty, ja ilahduttavasti peräti kahdeksan junioria nousee taistelemaan edustuspaikoista.

Lähtijöistä huomattavimmat nimet ovat ykköspelinrakentaja Anthony Hellakoski ja Sebastian Säkkinen. Säkkinen heitti neljänä Atlas-kautena yhteensä 599 maalia, ja Hellakoksen lähtiessä Atlas-tilastoista poistuu 473 liigaosumaa.

Hellakosken kausihan loppui helmikuun alussa leikkauksen vaatineeseen polvivammaan. Tositoimiin hän pääsee aikaisintaan vasta syksymmällä.

Kenneth Åstrand lopettaa peliuransa 30-vuotiaana, Frederik Kopranen palaa Tanskaan, ja sivuun Atlaksesta jää myös Nikko Kinos ja Lauri Narinen.

Tulopuolella on kaksi riihimäkeläistaustaista pelaajaa, Cocksista tuttu takamies-laituri Jani Tuominen, 26, joka palaa liigaan yhden välivuoden jälkeen, ja Dynamo Riihimäkeä aikaisemmin edustanut laituri Vili Mattila, 23, joka pelasi viime kauden HIFK:ssa.

– Ainakin yhtä pelaajaa haetaan vielä, Atlas Vantaan manageri Sanna Eilola sanoo seuran verkkosivuilla.

Sanna Eilola aloittaa kolmannen kautensa managerin tehtävissä.

– Edustusjoukkueen toiminta on saatu vakaalle pohjalle. Siitä on hyvä ponnistaa. On hyvä, että edustusjoukkueen runko pysyi pääosin ennallaan.

Viime kauden joukkueesta jatkavat maalivahti Tuomas Laitinen, Joonas Nokelainen, paluuta loukkaantumisen pilaaman kauden jälkeen tekevä Artturi Laaksonen, Heikki Laitinen, Erkka Näntö, Géza Vasvári, Jani Kivinen, Tapio Laitinen, Milos Maksimovic, Jasse Kettunen, Gheorghe Safronii, Niki Tuominen, Samuli Vihavainen ja Jonathan Juslin.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk