Atlas uusi valmennuksensa

Martin Noodla on Vantaan Atlaksen uusi päävalmentaja.

Joulukuussa 2009 Vantaalle siirtynyt Noodla on ollut tärkeässä osassa vantaalaisten menestystä viime vuosien aikana ja oli voittamassa pronssia 2010 ja hopeaa 2012. Noodla on valmentanut seurassa ensimmäisestä vuodesta lähtien niin junioreita kuin Atlaksen 1. Divisioona joukkuettakin. Noodlan sopimus on yksivuotinen.

Martin Noodla saa avukseen valmennustiimiin kaikissa liemissä keitetyn, kokeneen Besim Qerimin. Qerimi on valmentanut Suomessa Turkulaisia ÅIFK:ta ja HC Dennistä sekä Porvoon Akillesta. Viime kaudella Qerimi valmensi Atlaksen B-junioreita sekä oli loppukaudesta mukana myös miesten edustusjoukkueen valmennuksessa. Qerimin sopimus on myös yksivuotinen.

– On erittäin hienoa, että saimme Martinin päävalmentajaksi. Hän on Vantaalla olon aikana osoittanut ammattitaitonsa niin pelaajana kuin valmentajanakin. Martin tuntee pelaajat läpikotaisin ja tietää mihin tämä joukkue parhaimmillaan pystyy. Besim taas tuo vanhaa kunnon Balkanin alueen käsipallo-oppia joukkueeseen ja on todellinen ammattilainen valmennuspuolelle. Meillä on nyt kasassa kovempi valmennustiimi kuin koskaan ennen, kommentoi joukkueenjohtaja Petri Räihä.

Martin Noodlalta löytyy pelaajana palkintokaapista pronssia ja hopeaa.

Martin Noodlalta löytyy pelaajana palkintokaapista pronssia ja hopeaa.

– Olen pelaajana viettänyt neljä hienoa kautta Vantaalla ja joukkue on tullut erittäin tutuksi. Samalla olen huomannut asioita, millä saisi pelaajista enemmän irti. Toivottavasti pystymme valmennustiimin voimin antamaan joukkueelle sen piristysruiskeen jolla saadaan aikaiseksi hieno kausi ja mahdollistetaan nousu kohti huippua, kertoo tuore päävalmentaja.

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk