Otteluennakko

Neljäs välierä Karjaalla

Cocks johtaa otteluvoitoin 2-1 ja maanantaina on sarjassa ensimmäinen katkaisun paikka.

Tilastojen valossakin on mahdotonta ennustaa miten illan pelissä käy. Joukkueet ovat kohdanneet SISU Areenalla kolme kertaa tällä kaudella ja kotijoukkue on voittanut kahdesti. Ottaen huomioon, että riihimäkeläiset ovat hävinneet kauden aikana ainoastaan kolme peliä, voi luvalla sanoa Karjaan olevan Cocksille tällä hetkellä ikävin mahdollinen paikka pelata.

BK-46:lla on kulkenut kotonaan muutenkin hyvin, runkosarjan kahdestatoista kotiottelusta irtosi seitsemän voittoa ja kaksi tasapeliä, myös puolivälierien kaksi kotipeliä päättyi voittoon. Askelmerkit löytyvät helposti, peli pysyy ripeänä ja leveänä.

Oletettavasti lataus on kohdallaan ja yleisö äänekästä. Molemmilla joukkueilla on motivaatio huipussaan, mutta Cocks voi toki luottaa vielä viimeiseen kotipeliinsäkin. Kotijoukkueella on pakkovoiton paikka ja voittaakseen kotijoukkueen on saatava onnistumisia jokaiselta kenttäpelaajalta ja maalivahtipelin on oltava erinomaista.

BK-46 – Cocks, SISU Areena klo 19:00

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk