Atlas ja SIF ratkovat toisen finaalipaikan kohtalon

Atlas ja SIF astelevat Pirkkolan parketilla Suomen Cupin välierässä lauantaina kello 19.00 ja tietävät jo tuossa vaiheessa millainen ”palkinto” voittajaa odottaa, sillä toinen välierä Cocks – Dicken pelataan juuri ennen vantaalaisten ja siuntiolaisten kohtaamista.

Ennen sunnuntain finaalia ajatukset ovat kuitenkin tiukasti vain välierässä. Atlaksen kausi SM-liigassa alkoi varsin nihkeästi viidellä tappiolla, mutta nyt cupin Final Fourin alla taskussa on perättäiset voitot Akilleksesta ja ÅIFK:sta. Cupissa Atlas on toki kyntensä ehtinyt näyttää jo, sillä matkalla välieriin kukistuivat niin BK-46 kuin HIFK.

SIF:n kausi alkoi niin ikään tappioiden merkeissä, mutta joukkue löysi voittovireen hiukan Atlasta aiemmassa vaiheessa ja on huolimatta edellisessä ottelussa HIFK:lle kärsimästään tappiosta ehtinyt kirjata voittosarakkeeseen jo kolme merkintää. Matkalla cupin välieriin SIF murskasi ensin HIFK/Giantsin ja puolivälierässä kaatui ÅIFK tiukemmassa kamppailussa.

Atlas ja SIF eivät ole tällä kaudella vielä sarjaotteluissa kohdanneet, mutta ainakin Vantaalla on vastustajan vahvuuksista selkeä kuva. Atlaksen verkkosivuilla mainitaan tukku siuntiolaisten avainpelaajia:

SIF sai täksi kaudeksi maalilleen Ruotsista paluun tehneet Richard Rehnberg, joka on kasannut peleissä jo muutamat tähdetkin. Hienoa menoa, kun vielä puolustusvoimat hieman voimia verottaa. Maalipörssin kärjessä on tuttu mies Karjaalta. Nuorempi Korpimäki (46 maalia liigassa), Janne, on vastuuta saatuaan näyttänyt osaamistaan oikein toden teolla ja on henkilökohtaisella osaamisellaan ollut isossa roolissa joukkueensa voitoissa. Vanhan sotaratsun Patrik Grönbergin vasuri on aina haastava pysäytettävä, kuten myös toisen puolen kovaheittoinen Christoffer Modig. Pelinrakennuksesta vastaa Anton Luuppala, jonka ohella päävalmentaja Kaj Hagmankin on pyörittänyt peliä. Mies pyörsi lopetuspäätöksensä ja on ottanut takaisin pelikengät jalkoihinsa hyvällä tuloksella. Tärkeä palanen joukkueen pelissä on myös viiva Jaan Kaugen pysyminen kunnossa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk