ÅIFK piti Dickenia tiukalla cupissa

Dicken sai tehdä lujasti töitä lunastaakseen jatkopaikan Suomen Cupissa perjantaina ÅIFK:n vieraana. Voitto irtosi Dickenille lopulta kahden maalin erolla.

Ottelu eteni pitkään tasaisena ja ratkaisu nähtiin vasta lopussa. Kahden maalinkin voitto maistui makealta Dicken-luotsi Björn Monnbergille.

– Erittäin tasainen cup-peli, jossa tilastot olivat tasaiset. Lopuksi onnistuimme kuitenkin ottamaan voiton kotiin. Hieno taistelu joukkueeltamme, Monnberg kiitteli.

ÅIFK:n Ulf Andersson harmitteli muutamaa erotuomariratkaisua, mutta ei lähtenyt osoittamaan syyttävällä sormella kuin omiaan lopulta.

– Olen vähän pettynyt tuomareihin, 3-4 samanlaista tilannetta joista me saimme vapaaheiton ja toinen joukkue sai rangaistusheittoja, Andersson näki tapahtumat.

– Axel Lindbergilla on vähän vaikeuksia sivuheittojen kanssa mutta hän torjuu hyvin vapaat heitot. Tämä oli kuitenkin meidän paras  toinen puoliaika pitkään aikaan! Dicken ei pelannut niinkään hyvin ja vajosimme alas heidän tasolleen. Pelaajat ovat alkaneet löytää individuaalisen ja yhteisen yhteistyön. Harvat päätökset olivat vääriä ja kaikki päätökset olivat rehellisiä yrityksiä.

Suomen Cup, puolivälierä:
ÅIFK – Dicken 26-28 (14-16)

Yleisömäärä: 121

Erotuomarit: Jan Helander, Jan Rönnberg

Maalintekijät:
ÅIFK: Andreas Nyström 7, Christoffer Nyström 6, Niklas Manderoos 4, Topias Laine 3, Paavo Brummer 2, Sebastian Andersson 2, Arttu Tamminen 2
Dicken: Anton Remy 8, Benny Broman 5, Timmy Thor 5, Valdar Noodla 3, Philip Ahlgren 3, Ben Weber 2, Filip Söderlund 2

Ulosajot:
ÅIFK: –
Dicken: Ben Weber x1

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk