West isännöi keskiviikkona SIF:aa

HC West pääsee viettämään koko marraskuun lopun ajan kotikulmillaan, sillä joukkue pelaa kolme seuraavaa otteluaan Luolassa. Näistä ensimmäisessä keskiviikkona 19.11. liigapisteistä saapuu tappelemaan SIF.

Viimekeväinen puolivälieräpari West ja SIF ottaa yhteen nyt ensimmäisen kerran sitten huhtikuun play off -sarjan, jossa SIF passitti Westin laulukuoroon voitoin 3-2, ja marssi lopulta pronssisille mitaleille.

Viime kevään pronssijoukkue on kahdeksan pelatun ottelun jälkeen kasannut puolet vähemmän pisteitä kuin West, mutta siihen on kenenkään turha tuijottaa. Joukkueen tuntien nimittäin juuri Luolassa nähdään ryhmä, jonka latauksesta ei tule jäämään mitään pois.

SIF:llä on meneillään kolmen ottelun voitoton putki, jossa ÅIFK on ollut mukana kahdesti. Siuntiolaiset saivat kahdessa vierasottelussaan kaavittua vain yhden pisteen neljästä jaossa olevasta. Edellisessä kotipelissään SIF taipui Atlas Vantaalle tiukkojen vaiheiden jälkeen 29-32.

West puolestaan hankki edellisessä liigaottelussaan reilu viikko sitten ensimmäisen vierasvoittonsa kun HIFK kaatui Helsingin Urheilutalossa 31-27.

Kotijoukkueen takamieskolmikko Sami Silfver – Anders Genberg – Sten Toomla on tehokas ja vaarallinen, varsinkin ensin mainittu on lähes koko viime kauden kestäneen loukkaantumisensa jälkeen päässyt oivaan maalivireeseen. Luolan miljöö houkuttelee vuosi toisensa jälkeen kovia pelimiehiä Kauniaisiin, tälle kaudelle heistä mainittakoon Robin Karlsson ja siuntiolaismaalivahdit Rony Levén ja Stefan Thilman. Myös Miro Koljonen on toipunut pitkästä loukkaantumisesta ja on tunnetusti pelipaikallaan (o6) maamme ehdotonta eliittiä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Joukkueessa on monta lupaavaa nuorta pelaajaa, joista mainittakoon esimerkkinä Fredrik Forss, joka on kantanut ykkösvastuuta k6 pelipaikallaan jo pitkään.

Keltapaitojen tehopakkaukset puolestaan ovat olleet maajoukkueessakin Italiaa vastaan piipahtaneet takamiehet Christoffer Modig, Anton Luuppala ja Theo Westerlund, sekä vasen laituri Gustav Svanbäck. Kvartetti on ladannut 133 joukkueensa 215 liigamaalista. Puolustusvoimiin tuovat kokoa myös virolaisjässikät Jaan Kauge ja Ravo Voosalu, ja heidän takanaan maalia vartioivat laadukas kaksikko Karjaalta, Mikael Heinonen ja Petter Forsström.

Ottelu Kauniaisten Luolassa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk