Benjamin Peitsaro jatkosopimukseen Dickenin kanssa

Vaikka pelit ovat juuri nyt kiihkeimmillään, niin samanaikaisesti työ Dickenin tulevan kauden joukkueen rakentamiseksi on myös vahvasti käynnissä.

Yksi tärkeä palannen tulevalle kaudelle loksahti paikalleen, kun joukkueen yksi tärkeimmistä syömähampaista – Benjamin Peitsaro – on allekirjoittanut sopimuksen, joka kattaa tulevan 2023-24, sekä myös kauden 2024-25.

Vuonna 2003 syntynyt Peitsaro on viimeistään tällä kaudella noussut liigan eliittiin. Kuluvan kauden aikana Peitsaro on viimeistellyt 14 liigaottelussa 71 maalia, joka oikeuttaa joukkueen sisäisen maalipörssin kolmanteen sijaan ja koko liigassa kahdeksannelle sijalle. Lisäksi ”Benkun” kehityskäyrä on osoittanut kauden mittaan vahvasti ylöspäin. Nuoresta iästään huolimatta Peitsaro on ehtinyt viimeistellä 151 maalia 54 liigapelissä.

Joukkueen GM Jukka Kamula kommentoi sopimusuutista seuraavasti Dickenin verkkosivuilla.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saatiin asia hoidettua Benjaminin kanssa näin sujuvasti. Benkku on jo nyt meille todella tärkeä palanen joukkuetta, joten huikea homma että saamme nauttia hänen peliesityksistään ja seurata kehitystä vielä kahden seuraavan kauden ajan.

Yleisesti joukkueen rakennuksen suhteen Kamulalla on selkeät linjaukset.

– Tavoitteena on pitää nykyinen runko ja löytää muutama täsmävahvistus mukaan. Tällä hetkellä tämä tavoite näyttää suhteellisen realistiselta. Meillä on tosi mielenkiintoinen sekoitus kokeneita liigapelaajia ja muutama ehkäpä Suomen kiinnostavimmista nuorista pelaajista. Ei tämä joukkueen rakennus ikinä helppoa ole, mutta nyt näyttää aika hyvältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk