Tiivis ilta edessä keskiviikkona

SM-liigan runkosarja jatkuu keskiviikkona 18. tammikuuta tiiviin kolmen ottelun illan myötä.

Asetelmat keskiviikon kierrokselle ovat ennakkoon sikäli selkeät, että sarjataulukon kolme ensimmäistä joukkuetta pelaavat kotonaan ja vastaan asettuvat kolme seuraavilla sijoilla olevaa joukkuetta.

Sijoituksista runkosarjassa toki käydään kaikkineen vielä kovaa kamppailua, mutta varmasti suurin mielenkiinto kohdistuu taisteluun viimeisestä paikasta ylempään jatkosarjaan. Tuossa paikassa on tiukimmin kiinni HIFK, joka on neljä pistettä ottelun vähemmän pelannutta Dickeniä edellä. Myös SIF:lla on vielä ohut mahdollisuus nousta neljän parhaan joukkoon.

BK-46.n ja Dickenin ottelussa on pelissä paljon. Isännät haluavat varmistaa vähintään runkosarjan kakkossijan ja Dicken puolestaan hamuaa pisteitä lyödäkseen lisää painetta HIFK:lle. BK-46 kaatoi juuri HIFK:n lauantaina, mutta helpolla voitto ei irronnut, eikä päävalmentaja Andreas Rönnberg sellaista lupaa keskiviikkonakaan.

– Siitäkään ei tule mikään helppo ottelu, tällä hetkellä olemme aika raskaassa tilanteessa, Rönnberg sanoi Västra Nylandille viitaten lukuisiin poissaoloihin.

HIFK:lla ei puolestaan ole mikään helppo tehtävä edessään sarjakärki Cocksin vieraana.

SIF pyrkii puolestaan tarttumaan oljenkorteensa GrIFK:n vieraana. Siuntiolaisten taakkana selkäpiissä karmii kahdeksan peräkkäisen tappion putki, Granin mielessä siintää joukkueiden edellisen, Kauniaisissa lokakuussa käydyn kohtaamisen kuittaaminen – tuolloin SIF vei pisteet matkaansa niukasti maalin erolla.

SM-liiga keskiviikkona 18.1.:
18.30 Cocks – HIFK
19.00 GrIFK – SIF
19.00 BK-46 – Dicken

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk