Dickenillä kova haaste Norjassa Challenge Cupissa

Dicken matkusti perjantaina Norjaan, jossa se lauantaina kohtaa norjalaisen huippuseuran Drammen HK:n EHF Challenge Cupin kolmannen kierroksen avausottelussa.

Drammen voitti toisen kierroksen vastustajansa Mashul HK:n helposti. Myös Norjan liigassa lento on ollut vakuuttavaa, kun joukkue voitti viisi ensimmäistä otteluaan. Kolme edellistä ottelua on kuitenkin päättynyt tappioon, niiden seassa myös Norjan Cupista karsiutuminen.

Lauttasaarelaiset lähtevät vierasotteluun haastajana, mutta usko on kova sen suhteen, että Drammenista on haettavissa hyvä tulos ensi viikon kotiottelua ajatellen.

Joukkue on seuran verkkosivujen mukaan terve eikä sen suurempia vammoja ole. Myös Dickenin alkukausi on ollut vahva, kun kaikki ottelut mukaan lukien saldona on pelkkiä voittoja sekä viime viikonloppuna kärsitty pistemenetys SIF:ä vastaan. Näin ollen itseluottamus on hyvällä tasolla joukkueen sisällä.

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Drammenin kakkoshallissa, vain noin 450 henkeä vetävässä Reisdal Arenassa, mikä sopii hyvin lauttasaarelaisille.

Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 19.00, ja on nähtävissä suorana streamina EHF:n verkkosivuilla osoitteessa www.ehftv.com

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk