Kaksi ottelua SM-liigaa lauantaina

SM-liigakausi jatkuu lauantaina kahdella ottelulla Länsi-Uudellamaalla BK-46:n ja SIF:n toimiessa kotijoukkueina.

Vain yksi tappio rasitteenaan toistaiseksi oleva BK-46 saa vieraakseen GrIFK:n, jonka pistepussissa on vasta yksi piste kotitasapelistä PIF:aa vastaan. BK sen sijaan on saanut pelinsä hyvin raiteilleen ja ratkaisi viimeksi ÅIFK:n vieraana ottelun käytännössä jo taukoon mennessä.

– Avausjakson puolustus- ja maalivahtipeli oli todella hyvää ja hyökkäyksessä pelasimme ÅIFK.n täysin pihalle ja pääsimme paikkoihin liukuhihnalta, BK-luotsi Andreas Rönnberg kehui Västra Nylandissa.

Grani sen sijaan hakee parasta virettään tietyistä väläyksistä huolimatta ja päävalmentaja Kaj Hagmanin mukaan joukkue kaipaa nyt tuloksia itseluottamuksen pönkittämiseksi. Lauantaina tuloksen saaminen on kuitenkin kovan työn takana.

Siuntiossa pari tuntia myöhemmin taulukon kärkipäässä taisteleva SIF saa vieraakseen HIFK:n. Siuntiolaisilla on alla erittäin tiukat taistelut Grania ja Dickeniä vastaan – tuloksena kolme pistettä. Etenkin pisteen vieminen kärkijoukkue Dickeniltä oli kova näyttö.

– Meillä oli pieni keskustelu joukkueen kanssa edellisen ottelun jälkeen ja näytti paremmalta, SIF:n päävalmentaja Teddy Nordling totesi.

Vierailija HIFK:lla on pelattuna vasta neljä ottelua kuluvalla kaudella – tuloksena kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

SM-liiga lauantaina 16.11.:
16.00 BK-46 – GrIFK
18.00 SIF – HIFK

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk