Kolme ottelua lauantai-iltapäivällä – kaikki vapaasti SolidSportilla

SM-liigassa on jälleen edessä tiivis lauantai, kun ohjelmassa on kolme ottelua. Kaikki ovat vapaasti katsottavissa myös SolidSportin Open Dayn kautta.

Lauantai-iltapäivä käynnistyy kamratderbyllä, kun Turussa iskevät yhteen ÅIFK ja HIFK. ÅIFK hakee edelleen kauden avauspisteitään ja HIFK puolestaan kamppailee tiukasti paikasta neljän parhaan joukossa. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Helsingissä päättyi HIFK:n voittoon 10 maalin erolla, joten ÅIFK:lla on nyt kotonaan Samppalinnassa haussa myös revanssi.

Riihimäellä sarjakärki Cocks saa vieraakseen Dickenin, jonka peli ei edelleenkään ole täysin loksahtanut uomiinsa. Dicken on kuitenkin väläytellyt ja piti viimeksi BK-46:tta tiukilla, joten Cockskin saa varautua tiukkaan vastukseen.

Samaan aikaan Riihimäen ottelun kanssa alkaa Västnylandsderby BK-46 – SIF. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Siuntiossa BK nappasi murskavoiton silloin varsin siipirikkoisesta siuntiolaisryhmästä. Kumpikin joukkue on saanut valmistautua nyt lauantain kamppailuun kokonaisen viikon.

– Meillä on ollut paljon otteluita viime aikoina ja näkyi, että olemme väsyneitä. On hyvä saada kokonainen harjoitusviikko, pelaajat olivat vähän puhki, BK-luotsi Andreas Rönnberg totesi Västra Nylandille viime viikonlopun Dicken-voiton jälkeen.

SM-liiga lauantaina 26.11.:
14.00 ÅIFK – HIFK
16.00 Cocks – Dicken
16.00 BK-46 – SIF

Kaikki lauantain ottelut ovat seurattavissa suorina lähetyksinä veloituksetta SolidSport Open Dayssa. Lue lisää täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk