GrIFK voittoon BK-46:sta ja kakkossijalle

GrIFK vei ylemmän jatkosarjan kakkossijan nimiinsä haettuaan lauantaina voiton BK-46:sta.

Grani tuli otteluun terävämmin, mutta BK nousi pian mukaan ja tasoitti ottelun. Avausjakson loppu mentiin kuitenkin vieraiden merkeissä ja tauolla Granin johtolukemat kirjattiin neljän maalin erolla.

Toisella jaksolla ero pysytteli sitkeästi samoilla lukemilla, eikä BK päässyt missään vaiheessa kolmea maalia lähemmäs. Näin pisteet matkasivat Kauniaisiin ja Grani kuittasi suoran välieräpaikan nimiinsä, kun BK jatkaa kautta puolivälierissä SIF:aa vastaan.

BK-46:n päävalmentaja Andreas Rönnberg harmitteli joukkuetta edelleen vaivaavia poissaoloja, jotka näkyvät pelissä.

– Valitettavasti emme olleet tänään riittävän hyviä voittaaksemme. Ne jotka olivat kentällä, tekivät parhaansa. Valitettavasti meillä oli poissa monta pelaajaa, Rönnberg totesi.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman iloitsi voiton lisäksi siitä, että pisteet lähtivät matkaan nimenomaan vieraskentällä BK:ta vastaan.

– Meillä on ollut aikaisemmin täällä Karjaalla henkisesti hankalaa. Toivomme että olemme päässeet siitä yli. Pelasimme isolla sydämellä ja järkevästi koko ottelun, Källman kiitteli.

Tyytyväinen oli myös Granin Fredrik Forss, joka palkittiin ottelun parhaana pelaajana.

– Tänään oli koko 60 minuuttia kovaa taistelua. Meidän pelimme on alkanut mennä hyvään suuntaan. Ja sehän on hyvä loppuihin otteluihin, Forss muistutti.

BK-46 – GrIFK 27-31 (11-15)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
BK-46. Sebastian Säkkinen 8 (1), Jonathan Roos 7 (1), Oliver Nordlund 3, Jac Karlsson 3 (2), Jonathan Ekman 3, Miska Henriksson 2, Robin Sjöman 1
GrIFK: Peik Sjöblom 6, Fredrik Forss 6, Miro Koljonen 5, Gustav Svanbäck 4 (2), Anthony Hellakoski 4, Alexander Qvist 3, Fredrik von Troil 2, Jere Kantee 1 (1)

Tähtipelaajat
Fredrik Forss GrIFK 3
Anthony Hellakoski GrIFK 2
Jonathan Roos BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Ihor Skyba 2 x 2 min, Robin Sjöman 3 x 2 min, sulkeminen 3 ulosajon takia, Sebastian Säkkinen 1 x 2 min
GrIFK. Alexander Qvist 1 x 2 min, Fredrik Forss 2 x 2 min, Kalle Kankaanpää 1 x 2 min

Erotuomarit: Mikael Lindroos – Jan-Erik Leandersson

Yleisöä: 536

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk