Cocks säilytti puhtaan tilinsä – HIFK kaatui niukasti

Cocks jatkoi voittoputkeaan ylemmässä jatkosarjassa ja kaatoi jatkosarjan päätteeksi hyvin taistelleen HIFK:n kotonaan.

Cocks otti tahtipuikon haltuunsa heti ottelun alusta lähtien ja avausjakso edettiin isäntien lievässä hallinnassa. HIFK kävi vajaa kymmenen minuuttia ennen taukoa maalin päässä, mutta Cocks venytti etumatkansa tauolle mentäessä viiteen maaliin.

Toisen jakson alussa ero kasvoi jo seitsemään maaliin, mutta HIFK puristi marginaalin vielä kahteen osumaan. HIFK pysyi tuntumassa loppuun saakka, mutta ei päässyt enää lähemmäs ja näin Cocks vei jatkosarjan puhtaalla pelillä ja HIFK puolestaan jatkaa puolivälierissä Dickeniä vastaan.

Cocksin päävalmentaja Christophe Viennet hiukan soimasi omiaan asenteesta voitosta huolimatta.

– Ei ollut tänään meidän paras pelimme tälle kaudelle. Joukkue pelasi hieman laiskasti; liikkuminen, syöttöjen laatu ja aktiivisuus oli puutteellista. Mutta joka tapauksessa meillä on tähän mennessä pelkkiä voittoja tilillä ja nyt pääsemme jatkamaan kohti välieriä, Viennet muitutti.

HIFK:n päävalmentaja Ratislav Grinishin muistutti siitä, että vastustaja on vahva.

– Teimme parhaamme, mutta Cocksia on vaikea voittaa. Meillä oli tänään valitettavan paljon pelaajia sivussa. Nyt kuitenkin keskittyminen seuraaviin peleihin alkaa. Onnea voitosta Cocksille.

Parhaan pelaajan tittelin ottelussa vei nimiinsä Cocksin Davor Basaric.

– Tämä oli meidän viimeinen jatko-otteluiden pelimme ja lopetimme voittoon. Nyt on aika valmistautua välieriin. Onnea HIFK:lle tuleviin peleihin, Basaric sanoi.

Cocks – HIFK 30-28 (17-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks: Teemu Tamminen 5, Davor Basaric 5, Julius Kemppainen 4, Nuno Martins Afonso Santos 3, Edson Imare 3, Luka Brkljacic 3 (2), Teimuraz Orjonikidze 2, Vitalie Nenita 2, Yury Lukyanchuk 2, Igor Mandic 1
HIFK: Vladimir Knopinskii 9 (1), Viktor Grönmark 9 (1), Joel Hagström 3, Aliaksandr Tsitou 2, Evgeny Semenov 2, Oscar Udd 1, Jakob Meinander 1, Antti Koskela 1

Tähtipelaajat
Davor Basaric Cocks 3
Viktor Grönmark HIFK 2
Vladimir Knopinskii HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: –
HIFK. Evgeny Semenov 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 307

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk