Cocks jatkoi voittokulkuaan Kauniaisissa

Ylemmän jatkosarjan voiton jo aiemmin varmistanut Cocks jatkoi voittoputkeaan torstaina GrIFK:n vieraana.

Cocks otti otteen haltuunsa heti alusta saakka ja vaikka mitään repeämistä ei tapahtunutkaan, riihimäkeläiset pitivät kiinni etuasemastaan ja kasvattivat johtoaan tasaisesti siten, että tauolla eroa Cocksin eduksi oli jo kuusi maalia.

Toisen jakson alkuun Cocks kasvatti johtoaan. Grani sai pienen kirin aikaiseksi jakson puolivälin jälkeen ja nousi vielä viiden maalin päähän, mutta ei pystynyt lähemmäs nousemaan ja Cocks vei pisteet matkaansa varmasti.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källmanilla oli miettimistä ottelun jälkeen.

– Periaatteessa olen oikein tyytyväinen, ensimmäisen puoliajan puolustusta lukuun ottamatta. Ensimmäisellä puoliajalla hävittiin paljon enemmän yksi vastaan yksi -tilanteita, päästettiin vastustajan laitapelaajat ja viivapelaajat liian helposti tilanteisiin. Oltiin puolustuksessa liian kilttejä ja oltiin hieman myöhässä tilanteissa.

– Hyökkäyspäässä pelattiin hyvin ja hyvällä liikkeellä päästiin tilanteisiin, liikaa sitten epäonnistuttiin heitoissa. 28 maalia on ihan hyvä määrä ottaen huomioon, että meillä ei ollut paljon nopeita ratkaisuja. Ei me kauhean pettyneitä olla, otetaan seuraava askel, Källman pohti.

Cocksin päävalmentaja Christophe Viennet oli esitykseen tyytyväinen.

– Tänään pelattiin mielestäni erittäin hyvä ottelu. Tiedettiin että GrIFK:ta vastan ottelut ovat aina isoja, olen tyytyväinen että tehtiin sovittuja asioita ja mitä meiltä odotettiin.

Myös ottelun parhaana pelaajana palkittu Cocksin Edson Imare muistutti, että ottelu oli ennakkoon hankala.

– Aina kun tullaan Kauniaisiin ottelut ovat kovia ja isoja. Meillä oli hyvä fokus tänään tavoitteissa ja pelattiin sovitulla tavalla, Imare totesi tyytyväisenä.

GrIFK – Cocks 28-36 (15-21)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK. Peik Sjöblom 7, Anthony Hellakoski 6, Erik Åkermarck 4 (1), Fredrik von Troil 4 (1), Gustav Svanbäck 2, Jere Kantee 2, Miro Koljonen 1, Kalle Kankaanpää 1, Fredrik Forss 1
Cocks: Edson Imare 6, Davor Basaric 6, Teemu Tamminen 5 (3), Pavel Duda 4, Nuno Martins Afonso Santos 3, Luka Brkljacic 3 (1), Teimuraz Orjonikidze 2, Vili Mattila 2, Yury Lukyanchuk 2, Vitalie Nenita 1, Igor Mandic 1, Dmitrii Kholmov 1

Tähtipelaajat
Edson Imare Cocks 3
Anthony Hellakoski GrIFK 2
Davor Basaric Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Erik Åkermarck 1 x 2 min, Kalle Kankaanpää 1 x 2 min
Cocks: Pavel Duda 2 x 2 min, Piotr Rybski 1 x 2 min, Teemu Tamminen 2 x 2 min

Erotuomarit: Niko Tillan – Magnus Roth

Yleisöä: 168

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk