Sijoituksia haussa – jatkosarjoissa viimeistä edelliset ottelut

SM-liigan jatkosarjojen viimeistä edellinen ottelupäivä on edessä torstaina ja moni sijoitus on vielä ratkaisematta.

Ylemmässä jatkosarjassa Cocks on jo varmistanut suoran välieräpaikan ja myös jatkosarjan voiton.

Sen sijaan toisesta suorasta välieräpaikasta ja sijoituksista muutenkin kamppaillaan vielä tiukasti. HIFK tarvitsee voiton voidakseen vielä nousta kahden parhaan joukkoon. GrIFK:ta BK-46:tta puolestaan erottaa kakkos- ja kolmossijalla vain yksi piste. Grani saa vieraakseen Cocksin ja HIFK isännöi BK:ta.

Nyt tiukimmin kakkossijassa kiinni oleva GrIFK on jo pitkään joutunut operoimaan varsin pienellä pääluvulla, eikä kolmen pelaajan maajoukkuekomennus juurikaan helpottanut joukkuepelin harjoittelua. Joukkue on kaikesta huolimatta kyennyt haastamaan vastustajiaan napakasti, esimerkeiksi kelpaavat Cocksin kauden ainoa pistemenetys sekä hieno taisteluvoitto BK:sta, molemmat Luolassa.

Myös BK:lla on ollut ongelmia kokoonpanonsa kanssa, mutta maajoukkuetauko toisaalta antoi toipumisaikaa, vaikka karjaalaisiltakin oli pelaajia maajoukkueen matkassa. Edellisottelu Cocksia vastaan päättyi niukkaan tappioon, mutta valoi uskoa.

– Nousimme [lopussa] vielä hyvin mukaan ja olen ylpeä joukkueesta. Se oli taas askel eteenpäin Cocksia vastaan, BK-luotsi Andreas Rönnberg sanoi Västra Nylandille.

Alemman jatkosarjan ottelussa ÅIFK-Dicken asetelma on selvä. Dicken on jo alemman jatkosarjan ykkössijan varmistanut ja ÅIFK puolestaan tarvitsee vähintään pisteen voidakseen vielä taistella puolivälieräpaikasta alemman jatkosarjan päätösottelussa SIF:aa vastaan.

SM-liiga torstaina 16.3.:
Ylempi jatkosarja:
19.00 GrIFK – Cocks
19.30 HIFK – BK-46
Alempi jatkosarja:
19.15 ÅIFK – Dicken

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä HandisTV:ssä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk