Cocks 2022-23

Cocks haki niukan voiton Kauniaisista

GrIFK ei onnistunut uusimaan lokakuista temppuaan ja pysäyttämään sarjakärki Cocksia, vaikka hyvin keskiviikkona hanttiin panikin.

Grani oli ottelun alkuminuutit niukasti niskan päällä, mutta peli tasoittui nopeasti. Cocks oli avausjakson lopulla jo lähdössä karkumatkalle, mutta isännät puristivat eron tauon alla yhteen maaliin.

Cocks piti otteen kuitenkin hallussaan myös tauon jälkeen, mutta neljää maalia pidemmälle ero ei kasvanut ja Grani pysyi tuntumassa loppuun saakka. Rinnalle puristus ei kuitenkaan isännillä riittänyt ja Cocks vei pisteet matkaansa.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman oli positiivisella mielellä tappiosta huolimatta.

– Ei tässä muuta voi olla kuin tyytyväinen olosuhteet huomioiden. Erittäin hyvää puolustuspeliä meiltä tänään. Meidän hyökkäyspelimme on paikoitellen hieman tahmeata, päästään ihan hyviin ratkaisupaikkoihin, mutta viimeinen ratkaisu ontuu, Källman kertasi.

– Hieman liian isoja mokia hyökkäyspäässä, jotta tämmöisen pelin voisi voittaa, Cocks on kumminkin tasokas joukkue. Kaiken kaikkeaan olen tyytyväinen joukkueen suoritukseen tänään.

Cocks-luotsi Christophe Viennet antoi tunnustusta vastustajalle.

– Pelasimme tänään hyvin puolustavaa joukkuetta vastaan. He tekivät meidän hyökkäämisestämme vaikeaa. Meiltä jäi myös hyökkäyksessä uupumaan 9 metrin heitot. Puolustus oli hyvä ja mielestäni oli hyvä saada laadukas ottelu tähän paikkaan. Tästä on hyvä valmistautua seuraavaan koitokseen, Viennet totesi tyytyväisenä.

Samoilla linjoilla valmentajansa kanssa oli myös parhaan pelaajan tittelin vienyt Cocksin Dmitrii Kholmov.

– Ottelu oli hyvälaatuinen, me taistelimme hyvin loppuun asti. Varsinkin katsojille tämä oli viihdyttävä ottelu, Kholmov uskoi.

GrIFK – Cocks 24-27 (14-15)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK. Erik Åkermarck 5 (4), Peik Sjöblom 5, Fredrik von Troil 3, Jere Kantee 3, Fredrik Forss 3, Miro Koljonen 2, Alexander Qvist 1, Karim Mbembela 1, Kalle Kankaanpää 1
Cocks: Luka Brkljacic 6 (3), Teemu Tamminen 5, Dmitrii Kholmov 4, Nuno Martins Afonso Santos 3, Pavel Duda 3, Yury Lukyanchuk 2, Edson Imare 2, Piotr Rybski 1, Vitalie Nenita 1

Tähtipelaajat
Dmitrii Kholmov Cocks 3
Patrik Roslander GrIFK 2
Luka Brkljacic Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Fredrik Forss 2 x 2 min
Cocks: Davor Basaric 2 x 2 min, Pavel Duda 3 x 2 min (sulkeminen 3 ulosajon takia), Vitalie Nenita 1 x 2 min

Erotuomarit: Miro Korja – Arnar Sigurjonsson

Yleisöä: 124

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk