Runkosarjan viimeistä edellinen kierros keskiviikkona

SM-liigan runkosarjassa pelataan kauden viimeistä viikkoa ja keskiviikkona ohjelmassa on kolme ottelua, jotka alkavat 15 minuutin välein.

HIFK saa samalla keskiviikkona runkosarjan päätökseen osaltaan, kun muilla joukkueilla on edessä vielä yksi ottelu tämän viikon lauantaina.

Ylempään jatkosarjaan jatkavat joukkueet ovat jo selvillä samoin kuin keskinäinen järjestys ja sen myötä lähtöpisteet jatkosarjaan. Alemman jatkosarjan osalta sijoitukset voivat vielä muuttua runkosarjan päätösotteluissa.

Merkityksettömiä otteluita ei kuitenkaan ole ja jatkosarjojen kynnyksellä hyvän vireen löytäminen on jokaiselle joukkueelle tärkeää.

Keskiviikko käynnistyy Kauniaisista, jossa GrIFK isännöi Cocksia. Asetelmia haetaan ylempää jatkosarjaa varten ja molemmat ovat hyvässä voittoputkessa. Grani on myös ainoa joukkue, joka on kuluvalla kaudella onnistunut puristamaan pisteen Cocksilta, kun vastaava ottelu lokakuun lopulla päättyi pistejakoon.

Heti perään Pirkkolassa käynnistyy Stadin derby Dickenin ja HIFK:n välillä. Kumpikin haluaa lentävän lähdön kohti jatkosarjoja ja paikallispelin voittaminen tällaisen ehdottomasti tarjoaisi. Dickenillä on lisäksi pelissä alemman jatkosarjan ykkössijan sinetöiminen.

Illan viimeisenä otteluna alkaa SIF-ÅIFK, jossa niin ikään taistellaan sijoituksista alemmassa jatkosarjassa. SIF haluaa myös katkaista pitkäksi venähtäneen tappioputkensa.

– On selvä, että tämä on tärkeä ottelu, me tarvitsemme ehdottomasti nyt voiton, SIF-luotsi Jan Hagman sanoo Västra Nylandissa.

SM-liiga keskiviikkona 25.1.:
19.00 GrIFK – Cocks
19.15 Dicken – HIFK
19.30 SIF – ÅIFK

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä HandisTV:ssä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk