BK-46:lla tiukka haaste eurocupissa lauantaina – SM-liigaa Siuntiossa

SM-liigassa pelataan viikonloppuna vain yksi ottelu, mutta sen lisäksi BK-46 on tulessa EHF European Cupissa.

BK selvitti tiensä jatkoon European Cupin 2. kierrokselta komeasti, mutta nyt haaste kovenee, kun vastaan asettuu 3. kierroksen ensimmäisessä osaottelussa European Cupin hallitseva mestari norjalainen Nærbø IL.

BK-luotsi Andreas Rönnberg osaa ennakoida, mitkä ovat ratkaisun avaimet lauantaina.

– On tärkeää, että emme päästä heidän laitureitaan vastahyökkäyksiin. Se vaatii sitä, että pelaamme hiukan kovempaa puolustuksessa ja käytämme omat vastahyökkäyspaikkamme. Heidän maalivahtinsa on taitava ja pystyy voittamaan otteluita yksikseen, Rönnberg arvioi Västra Nylandille.

– Jos maalivahtimme pelaavat hyvin, meillä on kaikki mahdollisuudet. Meidän pitää kuitenkin myös puolustaa niin, että saamme niitä haluamiamme torjuntoja.

Rönnberg toivoo paikalle yleisöä samaan malliin kuin viime kevään finaaliotteluissa.

– Silloin oli paljon väkeä ja siisti tunnelma, Rönnberg muistelee.

BK saattaa myös saada pienen lisäavun, sillä Rönnbergin mukaan loukkaantumisista kärsineen Oscar Kihlstedtin pelaaminen on mahdollisuuksien rajoissa.

Samaan aikaan vain pienen matkan päässä Siuntiossa alkaa SM-liigan ottelu SIF-Cocks. Edellisotteluunsa vain yhdeksän pelaajaa jalkeille saanut SIF on kamppailut loukkaantumisten ja sairastumisten kanssa. Siuntiolaiset tarvitsevat nyt ehdottomasti laajemman ryhmän pystyäkseen haastamaan sarjakärjen.

Cocks on tehnyt vakuuttavaa työtä syksyllä ja joukkueitten kohdatessa puolitoista kuukautta sitten Riihimäellä SIF jäi riihimäkeläisten jalkoihin 13 maalin erolla.

Ottelut lauantaina 3.12.:
EHF European Cup
16.00 BK-46 – Nærbø IL
SM-liiga
16.00 SIF – Cocks (SolidSport)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk