SIF haki arvokkaat pisteet ÅIFK:lta

SIF nousi alemmassa loppusarjassa kakkoseksi kaadettuaan lauantaina vieraskentällä ÅIFK:n ottelussa, joka kulki kauttaaltaan siuntiolaisten hienoisessa hallinnassa.

Ottelu kulki alkuun varsin tasaisissa merkeissä, joskin SIF oli niukasti niskan päällä. Vielä 18. minuutin täyttyessä vierasjohto oli kuitenkin vain yhden maalin verran. Tämän jälkeen SIF venytti eron nopeasti neljään osumaan, mutta ÅIFK kiri tauon alla jälleen aivan tuntumaan.

Toinen jakso eteni edelleen siuntiolaisten hienoisessa hallinnassa. Jakson puolivälissä SIF alkoi kuitenkin kuroa lisää eroa ja vaikka ÅIFK pääsi vielä kahden maalin päähän, isäntien kiri ei riittänyt ja vieraat varmistivat loppuminuuteilla voittonsa.

ÅIFK-luotsi Aku Kuusisto näki ottelun ratkaisun selkeänä.

– Hävisimme pelin puolustuksessa, Siuntio voitti kaikki 1 vs 1 -tilanteet. Mitään ei ole kuitenkaan vielä menetetty, tästä jatketaan, Kuusisto valoi uskoa jatkoon.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt oli arvattavan iloinen voitosta varsin vajaalukuisella miehistöllä.

– Tosi hyvä 60-minuuttinen, meillä oli vain kahdeksan kenttäpelaajaa. Pelaajat toteuttivat suunnitelmamme 100-prosenttisesti, teimme sen tosi hienosti. Kaikki tekivät hyvän ottelun; Sjöstedt hehkutti.

Ottelun parhaan pelaajan tittelin kuittasi SIF:n Vincent Voutilainen.

– Paransimme HIFK-ottelusta, pelasimme ja näytimme että olemme joukkue. Keskityttiin otteluun ja teemme sen hyvin. Päästettiin hiukan taakse, mutta maalit eteenpäin ratkaisevat, Voutilainen summasi.

ÅIFK – SIF 31-36 (17-18)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
ÅIFK: Peik Sjöblom 9, Aleksandar Trenchevski 7, Andreas Nyström 3, Niklas Manderoos 2, Eero Laine 2, Kristian Jansson 2, Valter Georgs 2, Robin Mattsson 1, Cajus Maskula 1, Valto Kuusisto 1, Wilhelm Hammarberg 1
SIF: Benjamin Peitsaro 12, Vincent Voutilainen 9, Gustav Svanbäck 7 (3), Anton Luuppala 4 (1), Filip Churlevski 4

Tähtipelaajat
Vincent Voutilainen SIF 3
Benjamin Peitsaro SIF 2
Aleksandar Trenchevski ÅIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
ÅIFK: Cajus Maskula 1 x 2 min, Robin Mattsson 1 x 2 min, Valto Kuusisto 2 x 2 min, Wilhelm Hammarberg 2 x 2 min
SIF. Anton Luuppala 1 x 2 min, Niklas Sillman 1 x 2 min, Vincent Voutilainen 1 x 2 min

Erotuomarit: Samuel Leandersson – Werneri Kivipato

Yleisöä: 110

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk