Cocks haki varman voiton ÅIFK:sta kauden avauksessa

ÅIFK sinnitteli reilun puolikkaan jakson lauantaisessa kauden avausottelussa Cocksin kyydissä, mutta sen jälkeen Cocks paineli omille teilleen ja reiluun voittoon.

Jo ottelun alku kulki Cocksin lievässä hallinnassa, mutta vielä reilun vartin pelaamisen jälkeen eroa oli vain yksi maali riihimäkeläisten eduksi. Neljä perättäistä osumaa saatteli kuitenkin Cocksin karkumatkalle ja tauolle mentäessä ero oli kasvanut jo seitsemään maaliin.

Toisen jakson alussa Cocks venytti nopeassa tahdissa johtonsa jo kaksinumeroisiin lukemiin ja ottelu alkoi olla ratkennut. ÅIFK ei kuitenkaan luovuttanut, vaan nousi vielä kuuden maalin päähän, mutta lopussa Cocks pääsi vielä kaunistelemaan voittonumeroitaan.

ÅIFK-luotsi Aku Kuusisto antoi omilleen tunnustuksen hyvästä taistelusta.

– Jätkät taistelivat hyvin koko matsin.40 min pysyttiin kyydissä mukana. Cocks on fyysisesti vahva joukkue, Kuusisto antoi tunnustusta vastustajalle.

Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki vastasi kohteliaisuuteen ja antoi kehuja turkulaisille esityksestä.

– Åbo antoi pirteän vastuksen. Oma peli ei ollut uomissaan. Meillä oli helppoja pallon menetyksiä, joista IFK pääsi kontraamaan. Meillä riittää työmaata, Kekki summasi.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin seitsemän maalia heittänyt Cocksin Davor Basaric.

– Tämä oli ensimmäinen virallinen pelimme ja jalat olivat aika raskaat parin kuukauden valmistautumiskauden jälkeen. Ottelun lopputuloksesta ei ollut epäselvyyttä, mutta kiitokset ÅIFK:lle hyvästä ottelusta ja onnea heille alkaneeseen kauteen, Basaric kiteytti.

ÅIFK – Cocks 26-37 (12-19)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
ÅIFK: Andreas Nyström 6 (1), Oscar Berglund 6, Peik Sjöblom 3, Niklas Manderoos 3, Santeri Maijala 2, Eero Laine 2, Valter Georgs 2, Rasmus Norström 1, Isak Lehvonen 1
Cocks: Teemu Tamminen 8 (3), Davor Basaric 7, Ivan Mosic 5, Bojan Zupanjac 4, Özgür Sarak 3, Onur Ersin 3, Djordje Djekic 3 (1), Sandro Samardzic 2, Srdjan Mijatovic 1, Yury Lukyanchuk 1

Tähtipelaajat
Davor Basaric Cocks 3
Ivan Mosic Cocks 2
Oscar Berglund ÅIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
ÅIFK: Kuusisto Aku 1 x 2 min, Niklas Manderoos 1 x 2 min
Cocks: Srdjan Mijatovic 1 x 2 min, Teemu Tamminen 2 x 2 min, Yury Lukyanchuk 2 x 2 min

Erotuomarit: Christopher Metsämäki – Niko Tillan

Yleisöä: 66

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk