BK-46 vei derbyn näytöstyyliin

BK-46 karkasi lauantaisessa Västnylandsderbyssä SIF:lta jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana ja haki pisteet Siuntiosta vakuuttavasti.

Ottelun juoni selvisi nopeasti, kun vierailija BK-46 nykäisi numeroista 2-2 lukemiksi 2-7 ja venytti eron jo kymmeneen maaliin ennen 20 peliminuutin täyttymistä. Tauolle Fennia Arenalle mentäessä vierasjohto oli venynyt jo 13 osumaan.

Tauon jälkeen BK tyytyi lähinnä pitämään kiinni selvästä johtoasemastaan, eikä voittajasta enää ollut epäselvyyttä. Ero oli parhaimmillaan jo 19 maalia, mutta lopussa SIF pääsi hiukan kaunistelemaan numeroita.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt nosti esille hyvät puolet ottelusta tappiosta huolimatta

– Ensimmäisen puoliajan aikana jäimme vähän jalkoihin, sitten myös BK väsyi hieman ja pääsimme paremmin mukaan toisella puoliajalla. Tomppi Lostedt alkoi torjua hyvin maalissa ja myös Benjamin Peitsaro teki hyvän ottelun kentällä, Sjöstedt tiivisti.

BK-46-valmennuksesta Timo Oksanen oli iloinen ennen kaikkea siitä, että tositoimiin päästiin taas joulun ja maajoukkuetauon jälkeen.

– Oli hyvä saada ottelutuntumaa taas. On ollut pitkä tauko. Pidimme fokuksen koko ottelun ajan ja pystyimme käyttämään kaikkia pelaajia. Tärkeintä oli tietenkin tuoda kaksi pistettä kotiin ja varmistaa että olemme mukana taistelussa runkosarjan voitosta.

Ottelun parhaan pelaajan tittelin vei nimiinsä BK:n Jonathan Ekman.

– Teimme hyvän ottelun. Tiesimme, että Siuntiolla oli vähemmän pelaajia mutta pystyimme kuitenkin pitämään fokuksen ja pelaamaan hyvän ottelun, Ekman sanaili.

SIF – BK-46 22-37 (8-21)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Benjamin Peitsaro 9, Vincent Voutilainen 4, Artur Ekman 4 (4), Gustav Svanbäck 2, Daniel Walander 1, Niklas Sillman 1, Joonas Ahola 1
BK-46: Jonathan Ekman 8, Linus Sjöman 6, Nico Rönnberg 5, Markus Viitkar 4, Oliver Nordlund 3 (2), Albert Lindholm 3. Oscar Kihlstedt 3, Miska Henriksson 3, Jonathan Roos 1, Jac Karlsson 1

Tähtipelaajat
Jonathan Ekman BK-46 3
Benjamin Peitsaro SIF 2
Linus Sjöman BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Vincent Voutilainen 2 x 2 min
BK-46: Oscar Kihlstedt 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Joni Lindberg

Yleisöä: 0

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk