BK-46 jatkaa voittoputkessa – Dicken taipui tauon jälkeen

BK-46:n voittoputki ylemmässä jatkosarjassa sai jatkoa joukkueen haettua vahvan toisen jakson ansiosta pisteet Dickeniltä lauantaina.

Dicken aloitti ottelun vahvemmin ja otti muutaman maalin johdon, joka pysyi koko lailla läpi avausjakson. Tauon alla BK nousi tuntumaan, mutta taukotilanne oli Dickenin eduksi kaksi maalia.

Toisella jaksolla BK nousi nopeasti tasoihin ja ottelu jatkui tasaisesti jakson puoliväliin saakka. Sen jälkeen vieraat nykäisivät pienen johdon. Tämä osoittautui myös ratkaisevaksi, kun Dicken ei pystynyt enää vastaamaan ja karjaalaiset etenivät lopulta varsin selvään voittoon.

Dicken-valmennuksesta Valdar Noodla kiteytti ottelun varsin selkeästi.

– Ensimmäinen erä oli ok, mutta ei käytetty paikkoja riittävän tehokkaasti, joten ero jäi pieneksi. Toisessa erässä ei jaksettu tehdä sovittuja asioita ja se ratkaisi ottelun, Noodla sanoi.

BK-46:n päävalmentaja Andreas Strömberg näki ratkaisun pitkälti samalla lailla – toki omasta näkökulmastaan peilikuvana.

– Pelasimme huonon ensimmäisen puoliajan. Loukkaantumisista johtuen meillä on monia uusia pelaajia ja kesti ennen kuin saimme puolustuksen toimimaan. Toisella puoliajalla pelasimme erittäin hyvin puolustuksessa, [maalivahti Mikael] Heinonen sai heitot sinne mihin halusimme ja se ratkaisi ottelun, Rönnberg kiitteli.

Heinonen kuittasi myös ansaitusti ottelun parhaan pelaajan tittelin.

– Eka erä oli hakemista koska meillä on paljon uusia pelaajia. Leveä materiaali toimi loppujen lopuksi meidän eduksemme ja toisessa erässä oli kiva pelata, kun puolustus toimi erinomaisesti.

Dicken – BK-46 26-31 (14-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Filip Söderlund 5, Thomas Hollfast 5 (5), Max Granlund 5, Anton Rémy 4, Armi Pärt 3, Joacim Broman 2, Benny Broman 2
BK-46: Nico Rönnberg 10 (1), Linus Sjöman 7 (1), Oscar Kihlstedt 6, Robin Sjöman 2, Miska Henriksson 2,
Jonathan Ekman 2 (1), Janne Korpimäki 1, Mikael Heinonen 1

Tähtipelaajat
Mikael Heinonen BK-46 3
Filip Söderlund Dicken 2
Linus Sjöman BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Filip Söderlund 1 x 2 min, Joacim Broman 1 x 2 min
BK-46: Albert Lindholm 1 x 2 min, Linus Sjöman 2 x 2 min, Miska Henriksson 1 x 2 min, Nico Rönnberg 1 x 2 min, Oscar Kihlstedt 1 x 2 min, Robin Sjöman 2 x 2 min

Erotuomarit: Christopher Metsämäki – Miro Korja

Yleisöä: 284

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk