Ylemmässä jatkosarjassa kaksi ottelua lauantaina

SM-liigan ylempi jatkosarja jatkuu lauantaina kahdella ottelulla ja taistelu suorasta välieräpaikasta käy edelleen tiukkana.

BK-46 varmisti ylemmän jatkosarjan voiton jo viime viikonloppuna, mutta viimeisen kierroksen käynnistyessä Dicken, Cocks ja GrIFK ovat vain kolmen pisteen sisällä.

Lauantaina Cocksin ja GrIFK:n kohtaamisessa panoksia riittääkin, sillä kumpikin tarvitsee lisäpisteitä taistellakseen vielä jatkosarjan kakkospaikasta. Cocksilla on myös revanssin paikka, sillä Grani on vienyt jatkosarjan kaksi aiempaa kohtaamista nimiinsä.

Cocksilla on ollut melkoisesti kokoonpano-ongelmia ja tämä on näkynyt myös otteissa, mutta kun jalkeille on saatu liki paras miehistö, Cocks on näyttänyt olevansa edelleen varteenotettava kandidaatti aina mestariksi saakka. Iso asia on myös Maalitykki Teemu Tammisen paluu loukkaantumisen jäljiltä, joka saatetaan nähdä jo lauantaina.

GrIFK:n hyökkäyspeli on puolestaan kahdessa viime ottelussa haltannut pahemman kerran. BK-pelissä vieraiden maalivahti vei granilaisten kahdesta voittopelistä ammennetun itseluottamuksen viimeiseen asti ja Dicken jäädytti Pirkkolassa vauhdin pelistä eikä päästänyt Grania lainkaan haluamaansa rytmiin.

Dickenin ja BK-46:n kohtaamiseen vaikuttaa ainakin jollain tavoilla karjaalaisten ykkössijan varmistuminen. Päävalmentaja Andreas Rönnberg kertoi jo aiemmin, että vastuuta tullaan jakamaan tässä tilanteessa laajemmin, mutta toisaalta BK tuskin suosiolla haluaa komean voittoputken katkeavan.

– Olemme nyt siinä asemassa, jossa haluamme olla. Kotietu on varma loppuun saakka ja se tarkoittaa sitä, että jos joku aikoo meidät pudottaa, heidän on voitettava myös Karjaalla, Rönnberg tiivisti Västra Nylandille.

SM-liigan ylempi jatkosarja lauantaina 12.3.:
16.00 Cocks – GrIFK
16.15 Dicken – BK-46

Kauden kaikki ottelut suorana SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk