SM-liigan jatkosarjat taas vauhdissa lauantaina

Kamppailu sijoituksista SM-liigan jatkosarjoissa jatkuu jälleen helmikuun viimeisenä lauantaina 26.2. kolmen ottelun myötä.

Ylemmässä jatkosarjassa BK-46 on tehnyt puhdasta jälkeä kolmella voitolla ja sekä Dicken, Cocks että GrIFK ovat koonneet kolmesta ottelusta kaksi pistettä kukin. Lauantai-iltapäivä alkaa Cocksin ja GrIFK:n kohtaamisella Riihimäellä.

GrIFK teki viikko sitten Luolassa vierailleesta Cocksista viillokkia nuijittuaan taululle rajun alkurysäyksen siivittämänä lukemat 24-19. Lauantaina samat joukkueet kohtaavat toistamiseen, nyt mestarien omalla territoriolla Riihimäellä.

Varmuudella voi jo nyt sanoa, että lauantaina Cocks Areenan katsomoiden väliin astelee vähintään revanssihenkinen punakeltainen vastapuoli. Vaikka GrIFK viime lauantaina ottikin hallitsevasta Suomen mestarista niskalenkin, ei ennakkosuosikin palttoo ole omistajaansa vaihtanut. Grani on edelleen haastaja.

Dickenin ja BK-46:n kohtaamisessa on yhtä lailla revanssihenkeä edelliskohtaamisesta, jonka BK vei kotonaan kolmen maalin erolla. Karjaalaisten peli on uomissaan ja tulosta tulee. Voitto lauantaina veisi BK:n jo tiukasti kiinni ylemmän jatkosarjan ykkössijaan.

– Täytyy sanoa, että meidän osaltamme näyttää hyvältä. Nyt kyse on vain siitä, että pidämme saman vireen, BK-maalivahti Rony Levén tiivisti Västra Nylandille.

Lauantain päätteeksi HIFK isännöi alemmassa jatkosarjassa edellisottelussa ÅIFK:sta voiton hakenutta SIF:aa. HIFK ottaisi voitolla ison askeleen kohti alemman jatkosarjan ykkössijaa ja puolivälieräpaikan varistamista, mutta voiton makuun taas päässyt SIF tuskin ilmaiseksi pisteistä luopuu.

SM-liiga lauantaina 26.2.:
16.00 Cocks – GrIFK (ylempi js)
18.30 Dicken – BK-46 (ylempi js)
19.00 HIFK – SIF (alempi js)

Kauden kaikki ottelut suorana SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk