SIF ja HIFK hakevat lauantaina kauden avausvoittojaan

SM-liiga jatkuu lauantaina 23.10. kahdella ottelulla. Vielä voitoitta olevat SIF ja HIFK pääsevät hakemaan täyttä pistepottia kotiyleisönsä edessä.

SIF on vielä pisteittä kuluvalla kaudella ja hakee kuparisen rikkomista ÅIFK:n saapuessa vierailulle. Edellisottelussaan SIF jäi hyvän alun jälkeen sarjakärki Cocksin jyrän alle, mutta nyt on tarkoitus päästä pisteiden makuun.

– Tästä tulee tärkeä ottelu ja toivon että saamme Filipin [Churlevski] mukaan lauantaina. Mikään helppo ottelu ei edessä missään nimessä ole, SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt sanoi Västra Nylandille.

ÅIFK on alkukauden viidestä ottelustaan voittanut kaksi ja seuraava täysi pistepotti olisi turkulaisille tasan 300. voitto pääsarjassa.

Lauantain toisessa ottelussa Cocksia isännöivän HIFK:n neljän ottelun tuloksena on vasta yksi tasuripiste HC Tallinnan vieraana samalla kun Cocks on kerännyt kuudesta pelistään puhtaan rivin kuudella voitolla. Cocksin kauden ensimmäinen tappio nähtiin tiistaina, kun EHF Euroopan Liigassa Ranskan huippuseura HBC Nantes tälläsi Riihimäellä tauluun vierasvoiton 28-40.

Viime kaudella Cocks otti kaksi voittoa HIFK:sta maalein 31-33 ja 40-20. Vaikean kauden päätteeksi päävalmentajaksi palannut Kaj Kekki sai nostettua Cocksin jälleen kerran SM-kultaan saakka, eikä runsas vaihtuvuus joukkueessa ole ainakaan tulosten perusteella heikentänyt suoritustasoa. Cocksin Teemu Tamminen (47 maalia) ja Davor Basaric (32 maalia) mahtuvat koko sarjan kärkikolmikkoon, kun kaksi matsia vähemmän pelanneessa IFK:ssa maalipörssiä johtaa Vladimir Knopinskii 21 maalilla 4 ottelussa.

SM-liiga lauantaina 23.10.:
17.00 SIF – ÅIFK (SolidSport)
17.00 HIFK – Cocks (SolidSport)

All Stars -joukkueen pelaajaäänestys päättyy sunnuntaina

Maajoukkueen ja SM-liigan All Stars -joukkueen välinen ottelu pelataan tiistaina 2.11. Riihimäellä. All Stars -joukkueen valinta tapahtuu yleisöäänestyksen perusteella, johon sinäkin voit ottaa osaa.

Käy muodostamassa oma tähdistökentällisesi!

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk