Neljän ottelun viikonloppu SM-liigassa edessä

SM-liiga jatkuu viikonloppuna neljällä ottelulla ja tulessa ovat kaikki joukkueet ÅIFK:ta lukuun ottamatta.

Lauantaina kohtaavat kärkipään kamppailussa GrIFK ja Cocks sekä Västnylandsderbyssä BK-46 ja SIF. Iltaottelussa HC Tallinn isännöi HIFK:ta ja sunnuntaina Tallinnaan matkaa toinen helsinkiläisjoukkue Dicken.

Granille ja Cocksille kohtaaminen on jo kauden toinen. Cocks on pistemenetyksittä sarjataulukon ykkösenä ja Riihimäellä Cocksille kärsitty 20-25-tappio puolestaan kauniaislaisten toistaiseksi ainoa pistemenetys.

GrIFK on aloittanut kauden varsin terhakkaalla pelaamisella. SIF ja HC Tallinn kaatuivat hyvän maalivahtipelin pohjustamalla taistelulla. Sekä Patrik Roslander että Atte Pakarinen ovat näyttäneet pelivuoroillaan, että kuuden metrin sisäpuolella on käynnissä kova kilpailu peliajasta.

Mikael Källmanilla on arsenaalissaan paljon hyviä vaihtoehtoja puolustuslinjaan, joka on toiminut erinomaisesti kauden alusta lähtien. 68 päästettyä maalia kolmeen otteluun on erinomainen tulos. Hyökkäyspelissä vastuunkannon ovat ottaneet harteilleen kolmikko Carl Weurlander-Robin Granlund-Fredrik Forss. Nyt vastus on kuitenkin kovinta mahdollista luokkaa.

Länsi-Uudenmaan paikalliskoitoksen lähtökohdat ovat perin erilaiset. BK-46 on voittanut molemmat tätä ennen pelaamansa ottelut ja SIF puolestaan on yhä pisteittä kolmen ottelun jälkeen.

– Meillä on ollut hiukan sairastelua ja loukkaantumisia joukkueessa, eikä meillä oikein ole siihen varaa, SIF-luotsi Marcus Sjöstedt totesi Västra Nylandille, mutta lisäsi, että edellisottelussa Dickeniä vastaan otteet olivat jo varsin lupaavia.

Derby on aina kuitenkin derby, eikä sarjataulukkoa parane liikaa tuijotella.

HC Tallinn isännöi viikonloppuna sarjan molempia helsinkiläisjoukkueita. HIFK hakee kauden avauspisteitään lauantaina ja Dicken puolestaan pyrkii tukevoittamaan asemiaan kärkikastissa sunnuntaina. HC Tallinnin pistesaldo on tähän saakka karttunut vain voitolla SIF:sta, mutta etenkin kotonaan Sõle Spordikeskuksessa joukkue on osoittanut olevansa vaikea vastustaja kelle tahansa.

SM-liiga viikonloppuna:
La 9.10. klo 16.00 GrIFK – Cocks
La 9.10. klo 16.00 BK-46 – SIF
La 9.10. klo 18.00 HC Tallinn – HIFK
Su 10.10. klo 15.00 HC Tallinn – Dicken

Kaikki SM-liigan ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Maajoukkue vs SM-liigan All Stars 2.11. – äänestys pelipaikoista alkaa pian!

MM-karsintoihin valmistautuva miesten maajoukkue pelaa tiistaina 2.11. Riihimäellä ottelun yleisöäänestyksellä valittavaa SM-liigan All Stars -joukkuetta vastaan. Äänestyksen ensimmäisessä vaiheessa voit valita All Stars -joukkueelle valmentajat, ja ottelulle erotuomarit.

Suora linkki äänestyslomakkeeseen.

Valmentaja- ja tuomariäänestys päättyy sunnuntai-iltaan. Pelaajaäänestys alkaa ensi viikolla, kun maajoukkueen päävalmentaja Ola Lindgren on tehnyt omat valintansa maajoukkueeseen. Lue lisää tapahtumasta täältä.

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk