BK-46:lla mestaruus katkolla keskiviikkona

Miesten Suomen mestaruus kaudella 2021-22 on ensi kertaa katkolla keskiviikkona, kun Dicken ja BK-46 kohtaavat SM-liigan neljännessä finaaliottelussa.

Dickenin vietyä avausfinaalin BK on kääntänyt sen jälkeen tilanteen edukseen kahdella perättäisellä voitolla ja on nyt voiton päässä mestaruudesta. Etenkin karjaalaisten puolustus on kahdessa edellisottelussa toiminut mainiosti, mutta tunnetusti sen ratkaisevan voiton ottaminen on kaikkein vaikeinta.

– Haemme toki kultaa, mutta vielä yksi voitto tarvitaan. Nyt pitää vain tehdä töitä sen eteen, painottaa BK-luotsi Andreas Rönnberg Västra Nylandissa.

Keskiviikon ottelu pelataan Dickenin kotiareenalla Pirkkolassa ja panokset ovat hyvin myös pelaajien tiedossa.

– Se on kauden tärkein ottelu. Emme saa kuitenkin ruveta ajattelemaan muita asioita, vaan olla keskittyneitä siihen mitä teemme, linjasi BK:n Miska Henriksson.

Kolmannessa finaalissa Karjaalla BK karkasi heti alussa ja vaikka Dicken vielä kiri eron umpeen, eivät voimat riittäneet enää ottelun kääntämiseen.

– Emme saa antaa heidän nykäistä sillä tavoin. Kuitenkin se taisteluhenki, jota meillä oli sen jälkeen – sillä asenteella meidän täytyy pelata. Sarjan ensimmäisessä ottelussa jaksoimme pitää yllä samaa tempoa 60 minuuttia, muistutti Dickenin Filip Söderlund Yle Sportenille.

SM-liigan 4. finaali:
ke 18.5. klo 19.00 Dicken – BK-46 (VeikkausTV)

Kauden kaikki ottelut suorana SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk