BK-46 ja ÅIFK kohtaavat keskiviikkona

SM-liigassa pelataan yksi viikko-ottelu, kun BK-46 saa keskiviikkona vieraakseen ÅIFK:n.

BK on aloittanut kauden vakuuttavasti kolmen voiton putkella. Huonosti ei ole mennyt myöskään ÅIFK:lle, joka on voittanut neljästä pelaamastaan ottelusta kaksi.

Karjaalaiset kaatoivat viikonloppuna Västnylandsderbyssä SIF:n, kun ÅIFK puolestaan pääsi hiukan lataamaan akkuja keskiviikkoa varten. Edellisessä ottelussaan viikko sitten ÅIFK kärsi Suomen Cupissa tappion Cocksin vieraana.

Turkulaisryhmä matkaa keskiviikkona Karjaalle hakemaan ÅIFK:n korkeimman sarjan 300. voittoa. Kasassa on 299 kahden pisteen ottelua pääsarjasta ja seuraava voitto on seuran miesten joukkueen kolmassadas.

– Keskiviikkona meillä on edessä toinen kova arkivieraspeli lokakuulle. Emme olleet Riihimäellä puolustuspäähän tyytyväisiä ja sitä on nyt lähdettävä parantamaan. BK:lla on hieno joukkue, jossa kovan avauksen takana penkillä odottaa vielä useampia maajoukkuemiehiä, arvioi ÅIFK:n päävalmentaja Aku Kuusisto seuran verkkosivuilla.

Viime kauden pronssijoukkue on tänäkin vuonna liigan kärjessä kolmantena Cocksin ja Dickenin perässä. Kolmesta pelatusta ottelusta kaikki pisteet ovat menneet Karjaalle. Molemmat joukkueet ovat kaataneet HIFK:n muutaaman maalin erolla ja vastaavasti myös HC Tallinnin yli 10 maalin erolla, eli paperilla BK:lla on vain kotikenttäetu ja hyvä putki alla, mutta ei muutoin suurta etua otteluun.

– Karjaa hyökkää monipuolisesti liigan parhaan pelaajan Jac Karlssonin johdolla. Vastus on kova, joten kovaa täytyy myös meidän pystyä Karjaalla vastaamaan. Vaikka oman pelin kehittäminen on alkukaudesta prioriteetti, yritetään yhdessä löytää BK:n heikkoudet ja iskeä niihin, lataa Kuusisto odotuksiaan keskiviikkoillan peliin.

Ottelu Karjaalla alkaa keskiviikkona kello 19.00 ja on myös nähtävillä suorana lähetyksenä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk