GrIFK tasoitti otteluvoitot SIF:aa vastaan

GrIFK ja SIF pelasivat ensimmäisen puolivälierän tavoin tiukan kamppailun, jossa GrIFK oli kuitenkin hallitseva loppuun saakka ja vei ottelun nimiinsä.

GrIFK oli alkuminuutit lievästi niskan päällä, mutta SIF käänsi edun nopeasti itselleen. Lukemissa 9-9 oltiin vielä tasoissa, mutta tästä isännät alkoivat repiä eroa vieden kuuden minuutin jakson puhtaasti 5-0. Tauolle mentäessä Granin johto oli neljä maalia.

Toisella jaksolla Grani oli pariinkin otteeseen jo karkaamassa, mutta SIF nousi vielä uudestaan tuntumaan. Viimeiselle viisiminuuttiselle lähdetiin tiistain kohtaamisen tavoin Granin viiden maalin johdossa, mutta nyt SIF ei pystynyt vastaavaan kiriin ja kauniaislaiset tasoittivat otteluvoitot 1-1:een.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman oli tyytyväinen siihen, että peli pysyi koossa nyt loppuun saakka.

– Käytiin eilen aika paljon läpi asioita viime ottelusta, ja niissä osa-alueissa pojat onnistuivat oikein hyvin, paljon paremmin kuin tiistaina. Sillä jatketaan sitten lauantaina, Källman tiivisti.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt totesi, että ”melko hyvin” ei ollut riittävästi.

– Tänään oltiin keskinkertaisia maalivahtipelissä, puolustuspelissä ja hyökkäyksessä. Mielestäni ei oltu millään osa-alueella hyviä tänään isossa kokonaisuudessa. En osaa sanoa mistä se johtuu. Meidän kaikkien täytyy parantaa seuraavaan otteluun, Sjööstedt linjasi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan palkinnon ja kolme LähiTapiola-tähteä vei nimiinsä Granin Anthony Hellakoski, joka oli helpottunut voitosta.

– Tänään oli pakkovoitto ja se tuli. Mielestäni tehtiin oikeita asioita. Ensimmäisellä puoliajalla puolustus ja hyökkäys toimi hyvin. Pystyttiin kontrolloimaan ottelua, vaikka SIF hyökkäsi melkein koko toisen puoliajan seitsemällä hyökkääjällä, Hellakoski kertasi.

– Kokonaisuudessa hyvä ottelu meiltä, jatketaan lauantaina.

Ratkaiseva kolmas puolivälieräottelu pelataan lauantaina Siuntiossa.

2. puolivälierä:
GrIFK – SIF 31-27 (17-13)
Otteluvoitot 1-1

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Anthony Hellakoski 8, Robin Granlund 8, Fredrik Forss 5, Ville Viljanen 4 (1), Christoffer Sjöblom 2, Miro Koljonen 2, Patrik Lång 1, Kalle Kankaanpää 1
SIF: Carl Weurlander 7, Christoffer Thor 4, Fredrik Karlsson 4, Ott Varik 3 (1), Gustav Svanbäck 3 (2), Filip Churlevski 3, Edvin Voutilainen 1, Igor Trajkovski 1, Niklas Sillman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Anthony Hellakoski GrIFK 3
Carl Weurlander SIF 2
Atte Pakarinen GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Anthony Hellakoski 1 x 2 min, Kalle Kankaanpää 1 x 2 min
SIF: Carl Weurlander 1 x 2 min, Igor Trajkovski 2 x 2 min, Vincent Voutilainen 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 0

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk