Dicken haki pisteet SIF:lta

Dicken haki keskiviikon ylemmän jatkosarjan ottelussa varmat pisteet SIF:lta hallittuaan ottelua käytännössä alusta loppuun.

Dicken otti kamppailun haltuunsa heti alkuminuuteilla ja piti otteestaan kiinni tiukasti. SIF roikkui tuntumassa, mutta ero kasvoi vähän kerrallaan ja tauolle mentiin Dickenin kuuden maalin etumatkan turvin.

Toisen jakson alussa Dicken käytti SIF:n ulosajot hyödykseen ja repäisi eron jo kymmeneen maaliin. Tämän jälkeen tilanne vakiintui ja vieraat pitivät varmasti etumatkastaan kiinni loppuun saakka.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedtin mukaan onnistumisia olisi kaivattu enemmän jo ottelun alussa.

– Loimme hyviä tilanteita ottelun alussa, mutta emme saaneet palloa maaliin ja menetimme uskon tekemiseemme. Hyvää vastustajaa vastaan huomaa, että yhteispelimme ei toimi kentän kummassakaan päässä. Huomaa että osa pelaajista on kovan kuormituksen alla, kun vaihtomiehiä ei oikein ole, Sjöstedt puntaroi.

Dicken-luotsi Björn Monnbergille pisteet maistuivat.

– Hyvä voitto vieraissa keskiviikkona, siihen olen tyytyväinen, Monnberg summasi.

Samaa mieltä oli ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä kuitannut Dickenin kokemut Benny Broman.

– Tulimme hyvin valmistautuneena otteluun. Teimme töitä hyvällä intensiteetillä puolustuksessa ja juoksimme voiton kotiin.

SIF – Dicken 24-32 (11-17)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Christoffer Thor 8 (3), Igor Trajkovski 4, Filip Churlevski 4, Carl Weurlander 3, Ott Varik 2, Daniel Walander 1, Benjamin Peitsaro 1, Joonas Ahola 1
Dicken: Benny Broman 6, Oskar Monnberg 5, Joacim Broman 5 (1), Felix Nilsson 4, Max Granlund 4, Tadas Stankevicius 2, Anton Rémy 2, Johan Gripenberg 2, Filip Söderlund 1, Gusten Montonen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Benny Broman Dicken 3
Patrik Roslander Dicken 2
Felix Nilsson Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Daniel Walander 1 x 2 min, Igor Trajkovski 2 x 2 min, Vincent Voutilainen 2 x 2 min
Dicken: Gusten Montonen 1 x 2 min, Tadas Stankevicius 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan Helander – Teemu Kaulio

Yleisöä: 0

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk