Ylemmän jatkosarjan toinen kierros keskiviikkona

SM-liigan ylemmässä jatkosarjassa pelataan toiset ottelut keskiviikkona Siuntiossa ja Karjaalla.

Avausottelussa Cocksille tappion kärsinyt SIF saa vieraakseen Dickenin, joka puolestaan kärsi SM-liigakauden ensimmäisen pistemenetyksensä BK-46:tta vastaan.

– Esityksessämme [Cocksia vastaan] kaikki ei ollut huonoa, mutta se oli yksinkertaisesti liian epätasainen. Meidän pitää nostaa tasoamme sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä, SIF-luotsi Marcus Sjöstedt sanoi Västra Nylandille.

Kova haaste on jälleen edessä, sillä runkosarjassa SIF hävisi molemmat kamppailut Dickeniä vastaan selkeästi 11 ja 12 maalin erolla.

Illan toisessa ottelussa avausvoittonsa myötä jatkosarjan kärkipaikalle kiilannut Cocks matkaa BK-46:n vieraaksi. Cocks vei runkosarjassa molemmat kohtaamiset, vastaavan ottelun Karjaalla syksyllä tosin hyvin niukasti yhden maalin erolla.

Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki näki hyviä merkkejä joukkueen pelissä ja näin myös BK-luotsi Andreas Rönnberg.

– Olen ylipäätään tyytyväinen joukkueen peliin tällä hetkellä. Olemme saaneet lisää pelaajia mukaan ja keskittyneet myös paremman intensiteetin saamiseen puolustuspeliin, Rönnberg sanoi.

Cupin finaalissa loukkaantunut Nico Rönnberg oli BK:lta sivussa Dicken-ottelussa, mutta saattaa palata kokoonpanoon jo keskiviikkona.

SM-liigan ylempi jatkosarja keskiviikkona 17.2.:
19.00 SIF – Dicken (SolidSport)
19.00 Bk-46 – Cocks (SolidSport)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk