Cocks sinetöi ykkössijansa voitolla SIF:sta

Cocks varmisti ylemmän jatkosarjan voiton kaatamalla keskiviikkona SIF:n vieraskentällä.

Ottelun alku meni Cocksin merkeissä, mutta avausjakson puolivälin alla SIF nousi tasoihin. Lukemista 8-8 Cocks kuitenkin repäisi taukoon mennessä viiden maalin etumatkan.

Toisella jaksolla Cocks johti parhaimmillaan jo kahdeksalla maalilla, mutta SIF kiri vahvasti lopussa ja nousi loppuminuuteilla jo maalin päähän, kunnes Cocks kahdella maalilla lopussa sinetöi voittonsa.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt oli harmissaan avausjaksosta, mutta näki merkkejä siitä, että joukkue on valmis mitalitaisteluun.

– Huono ensimmäinen erä, meillä oli vain 85% asennetta mutta teemme töitä ja pääsemme otteluun sisään ja teimme muutamia muutoksia puolustukseen Saimme myös muutamia nopeita ja puoli nopeita hyökkäyksiä. Valitettavasi neljä seitsemän metrin heittoa epäonnistui.

– Kun onnistumme joka osa alueella voimme ehdottomasti haastaa kolme suosikkijoukkuetta, Sjöstedt painotti.

Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki oli voitosta huolimatta kaikkea muuta kuin tyytyväinen.

– Meillä oli paha asennevamma tänään. Kotijoukkue nauttii selkeästi pelaamisesta ja valmisti itseään pudotuspeleihin, Kekki puntaroi ja antoi tunnustuksen myös SIF:lle.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä kuittasi Cocksin Djordje Djekic.

– Hallitsimme peliä oikeastaan koko ajan, mutta viimeisen 15 minuutin aikana tuudittauduimme voiton tunteeseen, emmekä enää saanet ihan täyttä fokusta peliin, Djekic myönsi.

SIF – Cocks 30-33 (13-18)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Ott Varik 6, Christoffer Thor 6 (2), Filip Churlevski 6, Carl Weurlander 4, Igor Trajkovski 4, Fredrik Karlsson 3, Gustav Svanbäck 1 (1)
Cocks: Teemu Tamminen 6 (1), Djordje Djekic 6 (4), Ignacy Bak 6, Ivan Mosic 3, Bojan Zupanjac 2, Sandro Samardzic 2, Srdjan Mijatovic 2, Yury Lukyanchuk 2, Roni Syrjälä 1, Evgeny Semenov 1, Vitalie Nenita 1, Davor Basaric 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Djordje Djekic Cocks 3
Filip Churlevski SIF 2
Ignacy Bak Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Christoffer Thor 1 x 2 min, Gustav Svanbäck 1 x 2 min
Cocks: Evgeny Semenov 2 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 0

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk