Kolmen ottelun keskiviikko SM-liigassa

SM-liigan jatkosarjat lähestyvät loppuaan ja keskiviikkona pelataan kolme ottelua, joissa voidaan nähdä paljonkin ratkaisuja.

Ylemmässä jatkosarjassa puhtaalla pelillä kärjessä etenevä Cocks matkaa SIF:n vieraaksi. Pelin henki on sikäli selvä, että pistekin riittää Cocksille varmistamaan jatkosarjan ykkössijan. SIF:lla on pelissä roolina valmistautua jo puolivälieriin, sillä siuntiolaiset jäävät ylemmässä jatkosarjassa neljännelle sijalle.

Karjaalla samaan aikaan panoksia on riittämiin molemmilla joukkueilla. BK-46 ja Dicken lähtevät kohtaamiseensa tasapisteistä ja panoksena on ylemmän jatkosarjan kakkossija ja suora välieräpaikka. Koska joukkueitten ensimmäinen kohtaaminen jatkosarjassa päättyi tasan, on keskiviikon ottelun voittaja tasapisteissä vahvempi.

– Dicken-ottelu on nyt tärkein asia. Katsotaan sen jälkeen, mikä tilanne on, BK-luotsi Andreas Rönnberg summaa lähtökohdat.

Alemman jatkosarjan keskiviikon ottelussa ÅIFK-HIFK on myös panoksia melkoisesti. Ottelu on HIFK:lle jatkosarjan viimeinen ja pistekin riittää puolivälieräpaikkaan. ÅIFK nousisi voitolla vain pisteen päähän HIFK:sta ja voisi vielä kiilata helsinkiläisten ohi puolivälieriin.

SM-liiga keskiviikkona 3.3.:

Ylempi jatkosarja:
19.00 SIF – Cocks (SolidSport)
19.00 BK-46 – Dicken (SolidSport)
Alempi jatkosarja:
19.00 ÅIFK – HIFK (SolidSport)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk