Cocks otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan

Cocks on jyräämässä vakuuttavasti kohti SM-liigan finaaleja. Pahasti siipirikkoinen GrIFK kaatui lauantain välierässä toistamiseen selkein lukemin.

Keskiviikon kohtaamisen tapaan Cocks otti lauantaina otteen haltuunsa heti alusta lähtien. GrIFK pysyi jollain lailla kyydissä avausjakson puolivälin yli, mutta sen jälkeen Cocks alkoi nopeassa tahdissa repiä lisää eroa ja johti tauolla jo 13 maalilla.

Toisen jakson alussa riihimäkeläisten johto venyi jo yli 15 maalin ja ottelu oli käytännössä ratkennut. Cocks piti puolustuksensa tiiviinä loppuun saakka ja kuittasi voiton selvällä marginaalilla.

Välieräsarja on ensi kertaa katkolla ensi keskiviikkona joukkueitten kohdatessa Cocks Areenalla Riihimäellä.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman ei selitellyt tappiota, vaikka kolmen avainpelaajan puuttuminen näkyikin selkeästi.

– Näissä olosuhteissa pitää kyllä rehellisesti myöntää, että meillä ei ollut mitään laittaa ylivoimaista Cocksia vastaan. Todella harmillinen tilanne, että välieräottelusarjassa meidän pelaajatilanteemme on tämä, Källman tuskaili.

Saman asian nosti esille Cocksin päävalmentaja Kai Kekki.

– Ei käy kateeksi Granin tilanne tällä hetkellä. Todella harmi, että tilanne on vastustajalla mikä se on. Vähän tuli sellainen miehet vastaan pojat fiilis. Omalta osalta olen tyytyväinen, että pelaajat jaksoivat keskittyä 60 minuuttia. Ei tästä sen enempää, Kekki kuittasi.

Myös ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä kuitannut Cocksin Teemu Tamminen oli harmissaan Granin vaikeuksista.

Hyvä peli meiltä. Harmittaa Granin tilanne, että [Robin] Granlund, [Richard] Sundberg ja [Anthony] Hellakoski ovat loukkaantuneena.

2. välierä:
GrIFK – Cocks 14-36 (7-20)
Cocks johtaa otteluvoitoin 2-0.

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Ville Viljanen 6 (5), Niki Tuominen 2, Daniel Timmerman 2, Alexander Qvist 2, Christoffer Sjöblom 1, Kalle Kankaanpää 1
Cocks: Teemu Tamminen 11 (4), Srdjan Mijatovic 6, Davor Basaric 5, Sandro Samardzic 4, Bojan Zupanjac 2, Giedrius Morkunas 2, Djordje Djekic 2, Roni Syrjälä 1, Evgeny Semenov 1, Vitalie Nenita 1, Roope Ahlgren 1 (1)

LähiTapiola-tähtipelaajat
Teemu Tamminen Cocks 3
Srdjan Mijatovic Cocks 2
Aliaksandar Tsitou Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK. Christoffer Sjöblom 1 x 2 min, Daniel Timmerman 1 x 2 min
Cocks: Davor Basaric 1 x 2 min, Evgeny Semenov 2 x 2 min, Yury Lukyanchuk 2 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 0

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk