BK-46 vei jännitysnäytelmän Dickeniä vastaan

BK-46 siirtyi välieräsarjassa Dickeniä vastaan 2-0-johtoon haettuaan lauantaina Pirkkolasta niukan voiton äärimmäisen tasaisessa ottelussa.

Keskiviikon kohtaamisen tapaan ottelu alkoi erittäin tasaisena. Dicken oli hiukan niskan päällä alussa ja BK-46 tämän jälkeen, mutta yli kahden maalin eroa kumpikaan ei saanut aikaiseksi. Taukoa Pirkkolassa vietettiin BK:n niukassa yhden maalin johtoasemassa.

Sama tahti jatkui toisella jaksolla, kunnes Dicken oli jo hiukan karkaamassa jakson puolivälin jälkeen. BK kuroi tilanteen kuitenkin uudestaan tasoihin. Dicken johti kahdella maalilla vielä viimeiselle viisiminuuttiselle lähdettäessä, mutta BK kiri jälleen rinnalle ja Jac Karlsson upotti 7 metristä ratkaisun viimeisellä sekunnilla.

Dickenin valmennuksesta Valdar Noodla näki, että ottelu olisi voinut kääntyä kumpaan tahansa suuntaan.

– Kun kaksi näin tasaista joukkuetta pelaa, on kyse pienistä marginaaleista. Ei onnistuttu tarpeeksi monessa paikassa ja lopussa pallo pomppi meillä huonosti, Noodla tiivisti.

BK-46:n päävalmentaja Andreas Rönnberg antoi hänkin täyden tunnustuksen vastustajalle, mutta iloitsi toki voitosta.

– Dicken oli tänään parempi, mutta onnistuimme etenkin lopussa, ja on hienoa nähdä että meiltä alkaa nousta uusia ratkaisijoita, Rönnberg kehaisi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä kuittasi ratkaisuosuman heittänyt BK:n Jac Karlsson, joka oli samoilla linjoilla.

– Dicken oli tänään parempi, ja tuntuu että tämä oli ryöstetty voitto. 7 vs 6 pelimme pelasti meidät tänään; Karlsson tuumi.

Kolmas välierä pelataan Karjaalla keskiviikkona 7.4.

2. välierä:
Dicken – BK-46 26-27 (13-14)
BK-46 johtaa otteluvoitoin 2-0.

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Max Granlund 8, Anton Rémy 6, Tadas Stankevicius 4, Ian Martin 4, Joacim Broman 2 (1), Filip Söderlund 1, Benny Broman 1
BK-46: Nico Rönnberg 6 (1), Jac Karlsson 6 (3), Linus Lindberg 4, Robin Sjöman 3, Stefan Trpchevski 2, Sebastian Säkkinen 2, Albert Lindholm 2, Miska Henriksson 1, Kenneth Dahlberg 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Jac Karlsson BK-46 3
Patrik Roslander Dicken 2
Max Granlund Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Gusten Montonen 2 x 2 min, Ian Martin 1 x 2 min
BK-46: Miska Henriksson 1 x 2 min, Oliver Nordlund 1 x 2 min, Sebastian Säkkinen 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Teemu Kaulio

Yleisöä: 0

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk