Cocks nousi lopussa voittoon GrIFK:sta

GrIFK piti Cocksia todella tiukoilla lauantaina, mutta riihimäkeläisten vahva kiri toisella jaksolla riitti lopulta voittoon ja täyteen pistepottiin Kauniaisista.

Kotijoukkue GrIFK avasi ottelun terävästi, mutta Cocks pääsi nopeasti peliin mukaan ja 18. minuutin täyttyessä oltiin tasatilanteessa. Avausjakson loppu edettiin kuitenkin vahvasti isäntien tahdissa ja kotijohto oli tauolle mentäessä jo kuusi maalia.

Toisella jaksolla Cocks aloitti vahvan takaa-ajon ja nousi nopeasti kahden maalin päähän. Grani piti kuitenkin johdostaan kiinni aina 22. minuutille saakka, jolloin Cocks nousi tasoihin ja paineli saman tien ohi. Vahva loppu takasi lopulta myös pisteet Cocksille.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman oli ihmeissään jo tuloillaan olleen voiton karkaamisesta.

– Tuntuu huvittavalta ottelun jälkeen, kun kuulee kommentteja vastustajilta ja tuomareilta että teidän olisi pitänyt voittaa tänään. Tämmöinen tuntuu katkeralta, ja vielä kun ei ole ensimmäinen kerta tällä kaudella, Källman puhisi.

Cocks-piiskuri Kaj Kekki vahvisti Källmanin kertoman.

– Melkein olisi toivonut Granin voittoa tänään mutta me saatiin pikkaisen tiiviimmäksi puolustus toisella puoliajalla ja Grani ehkä sitten vähän hermoili palloa pois. Heillä oli kyllä peli halussa mutta en tiedä pelkäsivätkö he vähän voittamista, Kekki puntaroi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä kuitannut Cocksin Davor Basaric veikkasi Granista mustaa hevosta jopa mestaruustaisteluun saakka.

– Oli tiukka ottelu ja laadullisesti hyvä. Uskon että tänä vuonna mestaruudesta tulee tiukka ja laadukas taistelu meidän, Dickenin, BK:n ja GrIFK:n kesken. Onnittelut tänään GrIFK:lle hyvästä ja rehdistä ottelusta, toivottavasti tavataan finaalissa.

GrIFK – Cocks 24-27 (15-9)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Daniel Lång 5, Miro Koljonen 4, Anthony Hellakoski 4, Robin Granlund 4, Niki Tuominen 2, Alexander Qvist 2, Fredrik Forss 2, Patrik Lång 1
Cocks: Davor Basaric 6, Ivan Mosic 5, Teemu Tamminen 4, Djordje Djekic 4 (1), Bojan Zupanjac 2, Roni Syrjälä 2, Evgeny Semenov 2, Aliaksandr Tsitou 1, Srdjan Mijatovic 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Davor Basaric Cocks 3
Atte Pakarinen GrIFK 2
Giedrius Morkunas Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Fredrik Forss 2 x 2 min, Niki Tuominen 1 x 2 min, Patrik Johanson 1 x 2 min, Robin Granlund 1 x 2 min
Cocks: Bojan Zupanjac 1 x 2 min, Davor Basaric 1 x 2 min, Ivan Mosic 2 x 2 min, Teemu Tamminen 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 0

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk