Cocks haki pisteet ÅIFK:lta

Cocks piti kiinni suosikkiasemastaan ja haki vakuuttavan voiton ÅIFK:sta keskiviikkona.

Cocks nykäisi selkeän johdon jo avausjakson ensimmäisen puolikkaan aikana ja kasvatti eron taukoon mennessä jo yhdeksään osumaan.

Toisella jaksolla edettiin tasaisemmin, mutta Cocks piti johtoasemastaan varmasti kiinni johtaen parhaimmillaan jo 13 osumalla. Lopussa ÅIFK pääsi kaunistelemaan numeroita, mutta voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.

ÅIFK:n päävalmentaja Robin Karlsson harmitteli avausjaksoa, mutta totesi joukkueen parantaneen selvästi ottelun edetessä.

– Oma pelimme oli hakusessa ensimmäisellä puoliajalla, paljon vääriä valintoja. Toinen erä oli huomattavasti parempi. Olen tyytyväinen, että pystyimme tasapäiseen kamppailuun näin hyvää joukkuetta vastaan, Karlsson ynnäili.

Cocksin päävalmentaja Boris Dvorsek oli myös esitykseen tyytyväinen eurocup-otteluiden jäljiltä.

– Meillä on kovat ottelut takana ja tulimme peliin pitämään samaa tempoa yllä kuin europeleissä ja onnistuimme siinä. Voitimme ottelun käytännössä ensimmäisellä puoliajalla ja oli tärkeää pystyä antamaan peliaikaa nuorille.

Dvorsek antoi myös vilpittömät kehut vastustajalle.

– Åbon pelissä näkyi pitkä karanteeni ensimmäisellä puoliajalla ja huomasi että heidän oli vaikea pysyä ottelutempossa. IFK:n maalivahtipeli oli toisella puoliajalla hyvää, ei pelkästään omiemme heikkoutta. Åbolla on pelissään selkeä visio ja 7-6 -peli on tehokasta.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä nimiinsä vei Cocksin Teemu Tamminen

– Ihan hyvä matsi keskiviikkoillaksi. Lopussa löysäsimme vähän liikaa, mutta kaiken kaikkiaan positiivinen reissu Turkuun, Tamminen kiteytti.

ÅIFK – Cocks 29-38 (11-20)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
ÅIFK: Andreas Nyström 7 (3), Oscar Berglund 7, Peik Sjöblom 6, Niklas Manderoos 4, Thomas Hollfast 2, Elias Nyman 1, Rasmus Norström 1, Jonne Karttunen 1
Cocks: Teemu Tamminen 10 (1), Srdjan Mijatovic 4, Djordje Djekic 4 (1), Ivan Mosic 3, Roni Syrjälä 2, Evgeny Semenov 2, Sandro Samardzic 2 (1), Yury Lukyanchuk 2, Ignacy Bak 2, Stefano Arcieri 2, Roope Ahlgren 2 (1), Santeri Vainionpää 1, Aliaksandr Tsitou 1, Vitalie Nenita 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Teemu Tamminen Cocks 3
Djordje Djekic Cocks 2
Ivan Mosic Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
ÅIFK: Thomas Hollfast 1 x 2 min
Cocks: Aliaksandr Tsitou 1 x 2 min, Ignacy Bak 1 x 2 min, Teemu Tamminen 1 x 2 min, Vitalie Nenita 1 x 2 min, Yury Lukyanchuk 1 x 2 min

Erotuomarit: Mikael Lindroos – Jyri Björkman

Yleisöä: 66

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk