Kohti kautta: HIFK

HIFK jäi viime kaudella niukasti ylemmän jatkosarjan ulkopuolelle ja taisteli melkoisen määrän poissaoloja kanssa kauden keskeytyessä koronatilanteen takia.

Uuteen kauteen lähdettäessä päävalmentaja Jaakko Horellin miehistössä on tapahtunut muutamia muutoksia, mutta mitään myllerrystä joukkueessa ei ole nähty. Jo viime kausi osoitti, että HIFK:n päästessä pelaamaan parhaalla kokoonpanollaan edellytyksiä on pitkälle.

Maalivahtipuolella HIFK sai tolppien väliin Bogdan Klepan BK-46:sta ”Toto” Christoun matkatessa puolestaan vastakkaiseen suuntaan. Selkeä vahvistus on kokenut Kristo Voika, joka muistetaan Cocksin riveistä muutamien vuosien takaa.

Viime kaudella HIFK oli vahva ennen kaikkea hyökkäyssuuntaan ja maalintekijätilaston kärkipaikkaa jakaneen Niclas Ahlgrenin johdolla takoi osumia lähes kärkikolmikon tahtiin. Sama tahti ja hiuakn tiivistystä puolustukseen, niin HIFK:lla on kaikki eväät päästä tavoitteeseensa eli neljän parhaan joukkoon ja sen jälkeen taistelemaan mitaleista.

Jokaista ottelua lähdetään aina voittamaan. Viime kevääseen verrattuna toivotaan nyt, että pelaajat pysyvät terveinä, niin on paremmat mahdollisuudet myös onnistua. Tähtäin on taistella paikasta mitalipeleissä – päävalmentaja Jaakko Horelli

Ranking 5. kaudella 2019-20

Tulleet pelaajat:
+ Bogdan Klepa (BK-46)
+ Kristo Voika (TJ Sokol Novo Veseli, CZE)

Lähteneet pelaajat:
– Theodotos Christou (BK-46)
– Roman Protcenko
– Geza Vasvari

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk