Kahden ottelun lauantai SM-liigassa

SM-liigakausi jatkuu lauantaina kahdella ottelulla ja samalla HIFK pääsee avaamaan sarjakautensa 2020-21.

Karjaalla iskevät yhteen BK-46 ja GrIFK. BK kärsi avausottelussa niukkaakin niukemman tappion Cocksille ja Grani puolestaan puristi niin ikään tiukassa kamppailussa voiton SIF:sta.

BK-luotsi Andreas Rönnberg näki kauden avauksen tappiosta huolimatta monella tapaa positiivisena.

– Kokonaisuutena pelasimme hyvän ottelun. Teimme hyvin töitä ja hyökkäykseen olen tyytyväinen, Rönnberg totesi Västra Nylandille.

Viime kaudella BK oli molemmissa kohtaamisissa selkeästi vahvempi. Kotiottelussa voittomarginaali oli kymmenen maalia ja Kauniaisissa 12 osumaan.

HIFK puolestaan avaa SM-liigakautensa lauantaina ja saa heti kovan haasteen, kun Cocks saapuu vierailulle Helsingin Urheilutalolle.

Viime kauden otteluissa HIFK ei päässyt yllättämään Cocksia. Kotiottelussaan HIFK voitti avausjakson tyylikkäästi viidellä maalilla 19-14, mutta Cocks tarvitsi tauon jälkeen vain 10 minuuttia karatakseen johtoon ja lopulta 32-35 voittoon. Riihimäellä HIFK pysytteli maalin päässä tauolle asti, mutta toisella jaksolla Cocks oli jälleen vahvempi ja varmisti toisenkin voittonsa neljän maalin erolla 27-23.

SM-liiga viikonloppuna:
La 19.9. klo 16.00 BK-46 – GrIFK (SolidSport)
La 19.9. klo 16.00 HIFK – Cocks (SolidSport)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk